Wasa vårdcentral, Jönköping

Kungsängstorget 4, Kungsängen, Jönköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-242 88 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 17:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 17:00

   Besöksadress:
   Kungsängstorget 4, Kungsängen, Jönköping
   Län, kommun:
   Jönköpings län, Jönköping
   Postadress:
   Wasa vårdcentral, Kungsängstorget 4, 554 62 Jönköping
   Webbplats:
   http://www.wasa-vardcentral.se

   Wasa vårdcentral står för god och snabb service och tillgänglighet, nära och kontinuerlig kontakt med sina patienter, lyhördhet och kundanpassad verksamhet. Verksamheten är anpassad till patienternas behov med fräsch och ljus lokal nära dig. Vi har vaccinationsmottagning och utfärdar olika intyg. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Du kan ringa dygnet runt. När vårdcentralen är stängd kopplas du automatiskt till en jourmottagning. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   • Logga in med BankID och svara på frågor om dina symtom. Du får antingen råd om vad du kan göra själv eller chatta med någon av vår personal på vårdcentralen. Vid behov kan chatten övergå till ett videosamtal eller att du får ett bokat besök. Du kan söka vård både för dig själv och för barn från 1 år och fram till att barnet fyller 13 år.

    Du kan påbörja ditt ärende och svara på de förberedande frågorna när som helst under dygnet. Chatten med vårdcentralen är öppen vardagar klockan 08:00–17:00.

    1177 direkt - Wasa vårdcentral

    Läs mer om 1177 direkt

   Åldersregler

   Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

   Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring vårdcentralen för att boka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga om din pågående behandling.

   Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt, var du än är i landet. Sjuksköterskorna bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

   Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

   Till toppen av sidan