Specialistmödravården kvinnokliniken Länssjukhuset Ryhov

Sjukhusgatan, Jönköping, hus R8.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Sjukhusgatan, Jönköping, hus R8.
Län, kommun:
Jönköpings län, Jönköping
Postadress:
Specialistmödravården, Antenatalmottagningen, Länssjukhuset Ryhov, 551 85 Jönköping

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Buss nummer 3, 4, 112, 113, 114 stannar utanför sjukhusets huvudentré. Busshållplats "Jönköping Länssjukhuset Ryhov". Tidtabell och övrig information finns på www.jlt.se.

Ansträngd parkeringssituation på Länssjukhuset Ryhov

Just håller vi på att bygga om huvudentrén på Länssjukhuset Ryhov och därför är det ont om parkeringsplatser. Ska du besöka sjukhuset vill vi därför be dig som har möjlighet att ta bussen, cykeln eller promenera samt att vara ute i god tid.

Hitta på plats:

Från huvudentrén gå yttervägen åt höger fram till en mindre byggnad "hus R8". Antenatalmottagningen ligger på markplan (entréplan).

Från och med vecka 39 sker ombyggnationer vid antenatalmottagningens hus R8. Detta medför att det blir något längre väg att gå från bussen och parkeringen vid huvudentrén. Följ skyltar.

Specialistmödravården vänder sig till dig som kvinna med speciella behov och komplicerade sjukdomar under graviditeten och är ett komplement till kvinnohälsovården. Remiss till specialistmödravården får du av barnmorskan på din kvinnohälsovårdsmottagning.

Driftsform: Region

Remisskrav

Ja

Besöken på Specialistmödravården är avgiftsfria.

Om du uteblir från ett bokat besök eller avbokar eller ändrar tiden senare än tre hela vardagar (72 timmar) före besöket, får du en faktura på patientavgiften. Det gäller även bokade besök som normalt är avgiftsfria och om du har frikort. Barn och ungdomar under 20 år får en faktura på 100 kronor. Om språktolk var bokad till besöket och du uteblir eller avbokar så sent att språktolken inte hinner bokas av får du betala 310 kronor i tolkavgift. Läs mer om patientavgifter på 1177.se.

Besöksregler

En frisk medföljande tillåts vid besök. Inga barn

Till toppen av sidan