Kvinnoklinikens mottagning Länssjukhuset Ryhov

Sjukhusgatan, Jönköping, huvudbyggnaden.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

010-242 14 00

Öppet idag

 • 07:30 - 16:30

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Mån - Fre08:15 - 15:30

  Öppettider

  • Mån - Fre07:30 - 16:30
  Besöksadress:
  Sjukhusgatan, Jönköping, huvudbyggnaden.
  Län, kommun:
  Jönköpings län, Jönköping
  Postadress:
  Kvinnoklinikens mottagning, Länssjukhuset Ryhov, 551 85 Jönköping

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Buss nummer 3, 13 och 26 stannar utanför sjukhusets huvudentré. Busshållplats "Jönköping Länssjukhuset Ryhov". Tidtabell och övrig information finns på www.jlt.se. På sjukhusområdet finns även cirka 1000 parkeringsplatser för besökare med bil.

  Hitta på plats:

  Från huvudentrén, ta höger till målpunkt T. Mottagningen finns på plan 8. Från hissen ta vänster, vänster igen och sedan höger in till kvinnoklinikens mottagning. Anmäl dig i receptionen.

  Gynekologmottagningen är en specialistmottagning som man kan vända sig till för rådgivning och behandling av olika kvinnosjukdomar. Besöken kan vara bokade eller akuta. Här arbetar gynekologer och barnmorskor. Man kan själv ta kontakt med gynekologmottagningen.

  Kvinnokliniken har utökats med en mottagning som heter Antenatalmottagningen. Verksamheten som finns här är ultraljudsmottagningen, specialistmödravården och auroramottagningen. Antenatalmottagningen ligger till höger om huvudentrén, i en separat byggnad.

  Information till patienter

  Vi har telefonrådgivning som vänder sig till kvinnor med endometrios. Kvinnoklinikens endometriosbarnmorska erbjuder information, stöd och råd samt hjälper till att förmedla kontakt med läkare vid behov. För kontakt logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster och lägg till "kvinnokliniken Ryhov" som mottagning. Välj sedan fliken "endometrios" för att skicka ett meddelande. Du kan även ringa kvinnoklinikens mottagning på tel. 010-242 14 00 som förmedlar dina kontaktuppgifter till endometriosbarnmorskan som sedan ringer upp dig. Vid akuta besvär på jourtid, ring tel. 010-242 14 41.

  Information till besökare

  Besöksregler

  För att minska smittspridningen av coronavirus gäller följande restriktioner: Inga medföljande personer är tillåtna vid undersökning på kvinnoklinikens mottagning, om det finns särskilda skäl ska mottagningen kontaktas innan besöket för ställningstagande.

  Driftsform

  Driftsform: Region