Bra Liv Bodafors vårdcentralsfilial i Malmbäck

Ådalagatan 4, Malmbäck

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–17.00Bodafors VC
Tisdag07.30–17.00Bodafors VC
Onsdag07.30–17.00Bodafors VC
Torsdag07.30–17.00Bodafors VC
Fredag07.30–17.00Bodafors VC
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
MåndagStängt
Tisdag07.30–09.15Labb Malmbäck
Tisdag10.00–12.00Sköterskemottagning
OnsdagStängt
Torsdag07.30–09.15Labb Malmbäck
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Ådalagatan 4, Malmbäck
Län, kommun:
Jönköpings län, Nässjö
Postadress:
Bodafors vårdcentral, Malmbäck filial, Ådalagatan 4, 571 68 Malmbäck

Distriktsläkarmottagningens filial i Malmbäck erbjuder rådgivning, behandling och omvårdnad av skador och sjukdomar som inte kräver sjukhusvård. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. Våra läkare på distriktsläkarmottagningens filial är specialister i allmänmedicin eller AT-/ST-läkare. Vi har tillsammans många års erfarenhet av svensk primärvård.

Vi strävar alltid efter en hög läkarkontinuitet, det vill säga att du så långt som möjligt får träffa en och samma läkare vid varje besök.

Driftsform: Region

  • Här kan du söka vård digitalt eller ställa administrativa frågor till oss. Du får svara på frågor om dina symtom och får antingen råd om vad du kan göra själv eller chatta med vårdpersonal. Vid behov kan chatten övergå till ett videosamtal, röstsamtal eller att du får ett bokat besök. Du kan söka vård både för dig själv och som vårdnadshavare för barn från 1 år och fram till att barnet fyller 13 år.

    Du kan påbörja ditt ärende och svara på de förberedande frågorna när som helst under dygnet. Chatten med vårdcentralen är öppen vardagar klockan 08:00-16:30.

    1177 direkt - Bra Liv Bodafors vårdcentralsfilial i Malmbäck

    Läs mer om 1177 direkt

Åldersregler

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

Vårdcentralen har endast öppet helgfria dagar. När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna Närakuter. Du når Närakuten på telefon genom att ringa 1177.

Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

Till toppen av sidan