Om 1177

1177.se

Besök 1177.se för att få kunskap och hitta tjänster inom hälsa och vård från alla Sveriges regioner. Du kan läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter till vårdmottagningar och logga in för att kontakta vården.

Innehåll - 1177.se

Visa innehåll som:
 • Om 1177.se

  På 1177.se finns tusentals medicinska artiklar om olika sjukdomar, besvär, undersökningar och behandlingar. Här hittar du också information om hälsa och förebyggande vård samt hur vården fungerar i Sverige. Du når samlad information, kunskap, råd och inspiration i olika ämnen eller utifrån olika livssituationer genom sex olika ingångar. Här hittar du filmer, reportage och kan ta del av andras berättelser och upplevelser.

 • Kontakta 1177.se

  Vi arbetar för att hela tiden göra 1177.se bättre. Därför vill gärna ha dina synpunkter. Det spelar ingen roll om det är beröm, kritik eller förslag på förbättringar.

 • Hantering av kakor på 1177.se

  Vi använder kakor, eller cookies, på 1177.se för att dina besök på webbplatsen ska bli så bra som möjligt. En kaka är en liten textfil som sparas ner på din dator, mobil eller surfplatta när du går in på en webbplats. Kakan innehåller information om vad du gör när du besöker sidan.

 • Hantering av personuppgifter på 1177.se

  1177.se hanterar personuppgifter på det sätt som beskrivs i dataskyddsförordningen. Dataskyddsförordningen kallas även GDPR. Personuppgifter är all information som kan kopplas till dig. Det kan till exempel vara din e-postadress och ditt namn.

 • Hitta vård

  På 1177.se kan du hitta kontaktuppgifter, öppettider och e-tjänster hos vårdmottagningar och tandvårdsmottagningar i hela landet.

 • Anslutning till tjänsten för 1177:s API

  Möjligheten att ansöka om API-nyckel för att spegla innehåll från 1177.se erbjuds enbart till regioner.

 • Digital tillgänglighet 1177

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda 1177.  Vi är medvetna om att det finns vissa problem med tillgängligheten. Vi arbetar hela tiden med att förbättra webbplatsen för våra användare. Genom att lämna synpunkter kan du hjälpa oss att bli bättre.

 • Visa vårdmottagning på 1177.se

  För att en mottagning ska kunna visas som ett kontaktkort på 1177.se måste den vara ansluten till katalogtjänsten HSA. Katalogtjänst HSA är en elektronisk katalog som innehåller kvalitetsgranskade uppgifter om personer och verksamheter inom svensk vård och omsorg.

 • Information om forskningsstudier och utvärderingar på 1177.se

  1177.se informerar inte om olika forskningsstudier. Det går inte heller att efterlysa deltagare till olika forskningsstudier. Undantag kan göras om forskningsstudierna gäller tjänsterna inom 1177. 1177.se kan också användas för att ge invånare möjlighet att utvärdera sina upplevelser av vården.

Till toppen av sidan