Odensvi läkarmottagning

Odensviplatsen 2, Västerås

Telefonnummer:

021-15 25 00

Telefontider:

 • Mån-Fre08:00 - 16:00

Öppettider:

 • Mån-Fre08:00 - 17:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Odensviplatsen 2, Västerås
Län, kommun:
Västmanlands län, Västerås
Postadress:
Odensviplatsen 2, 723 42 Västerås
Webbplats:
http://www.odensvi.praktikertjanst.se
 • Nedanstående information kommer från Vårdvalsenheten och är framtagen i syfte att ge medborgarna ett bra underlag för val av vårdcentral. Samtliga vårdcentraler i Västmanland har likvärdig information på sina sidor. Informationen ses över och uppdateras två gånger per år.

  På Odensvi läkarmottagning fanns, 1 april 2019, 8 814 st personer listade. Genomsnittet i Region Västmanland är 8 000 listade/vårdcentral.

  Där finns 2 heltidstjänster bemannade av distriktssköterskor samt 6 heltidstjänster bemannade av specialistläkare i allmänmedicin. Därutöver finns det 2 st läkare knuten till vårdcentralen som är under utbildning för att bli specialist i allmänmedicin, sk ST-läkare.

  På vårdcentralen finns också BVC-sköterska, barnmorska, leg psykoterapeut, arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut. På vårdcentralen finns också sjuksköterskor specialiserade inom astma/KOL, diabetes och inkontinens.

  Vårdcentralen kan erbjuda: 

  • Vaccinationsmottagning 
  • Livsstilsmottagning
  • Rökavvänjning
  • Artrosskola
  • Grupputbildning diabetes
  • Familjecentrum

  Det finns gratis parkeringsplatser i direkt anslutning samt i närheten till vårdcentralen.

  Tf verksamhetscher är Anna Carin Berglund

Odensvi Läkarmottagning är sedan 1994 en privat välfungerande distriktsläkarmottagning med verksamhet inom alla aspekter av primärvård. Vi är för närvarande fyra specialister i allmänmedicin samt AT och ST läkare. Vi har distriktssköterskor med särskild kompetens inom diabetes, hypertoni, inkontinens och spirometri. Vi har egen BVC och MVC med barnmorska, sköterskor och psykolog med bl a föräldra- och pappagrupper. Vi har även två fysioterapeuter. Vi erbjuder bland annat sjukgymnastisk behandling, kiropraktik, akupunktur, medicinsk yoga, bassäng, artros- och diabetesskola och neurologisk behandling. Vi har även gruppaktivitet med cirkel- och styrketräning, kroppskännedom samt balans- och korordinationsträning.

För akuta besvär som ej är äldre än 14 dagar är du välkommen till "Lättakuten". Öppettider måndag-fredag kl 13.00-16.00, ej röda dagar. Ingen tidsbokning behövs. Ex på besök: Hosta-snuva-feber, halsont, urinvägsbesvär, akut allergi, hud-, öron- och magbesvär, akut skada, akut smärta i rygg, knä, fot

Vi har en tillförordnad verksamhetschef från och med 2018-12-04 Anna Carin Berglund mobilnr 070-946 20 60

Information till patienter

Alla ärenden anmäls i receptionen. Tag en nummerlapp och vänta på din tur.

Har du en bokad tid efter kl 16.00 var vänlig ring på klockan vid ytterdörren.

Driftsform

Driftsform: Privat