Avdelning 85

Västmanlands sjukhus Västerås, ingång 31, våningsplan 5, Västerås

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
MåndagDygnet runt
TisdagDygnet runt
OnsdagDygnet runt
TorsdagDygnet runt
FredagDygnet runt
LördagDygnet runt
SöndagDygnet runt

Besöksadress:
Västmanlands sjukhus Västerås, ingång 31, våningsplan 5, Västerås
Län, kommun:
Västmanlands län, Västerås
Postadress:
Västmanlands Sjukhus Västerås, 721 89 Västerås

Publicerad: 2024-03-11

På grund av ombyggnationer kan det vara svårare att hitta parkeringsplatser. Kom gärna 30-40 minuter före din bokade tid för att parkera och hitta till din mottagning. Om möjligt, välj ett annat färdsätt än bil eller få skjuts av en anhörig. Tack för ditt tålamod!

På avd 85 vårdas flera olika patientkategorier, med olika diagnoser eller sjukdomar och olika typer av vårdform. Det är en gynekologisk och obstetrisk avdelning som arbetar med det sjuka och det friska.

Här vårdas patienter med gynekologisk cancer, antingen via polikliniska besök på dagavdelningen eller genom inneliggande vård.

Vård kan ges till gravida från tidig till sen graviditet samt även efter förlossning. Vård vid avbrytande av graviditet, medicinsk eller kirurgisk, ges också på avdelning 85. Även kvinnor som genomgått gynekologisk operation kan vårdas på avdelningen.

Sjuksköterskor/barnmorskor och undersköterskor arbetar tillsammans i team i samarbete med läkare. Vid behov ingår även fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist eller kurator i teamet.

Avdelningens värdegrund vilar på att ge ett jämlikt och värdigt bemötande samt professionellt förhållningsätt till alla.

Besökstid 12.30-19.30. Max två besökare/patient

Driftsform: Region

Remisskrav

Du behöver ingen remiss för besök hos oss.

All personal har tystnadsplikt.

Doftfritt. Parfym, rakvatten och andra starka dofter kan vara besvärligt för en del. Undvik därför detta när du besöker oss.

Du får endast röka på anvisader platser utomhus.

Till toppen av sidan