Psykiatrisk mottagning A Örnsköldsvik

Storgatan 66

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0660-897 26
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:30 - 16:00
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:00

   Besöksadress:
   Storgatan 66
   Län, kommun:
   Västernorrlands län, Örnsköldsvik
   Postadress:
   Sjukhuset i Örnsköldsvik, 891 89 Örnsköldsvik

   Psykiatrisk mottagning A är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som främst bedömer, utreder och behandlar patienter med svåra depressions- och ångesttillstånd, OCD, ätstörningar, personlighetsproblematik, komplicerade trauman och självskadebeteende. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykopedagogiska interventioner och läkemedelsbehandling.Vi tar emot patienter som är 18 år och äldre.

   Du kan söka till oss via remittering från din hälsocentral eller genom att göra en egen vårdbegäran. Egen vårdbegäran hittar du under våra e-tjänster.Vårt mål är att erbjuda kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. På mottagningen arbetar vi i team med bred kompetens i form av psykologer, sjuksköterskor, läkare, kuratorer, arbetsterapeut, rehabiliteringskoordinator och medicinska sekreterare.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Åldersregler

   Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

   Om du själv eller en nära anhörig har behov av akut psykiatrisk bedömning och vård under jourtid (kvällar, nätter och helger) kontakta primärvårdsjouren i Örnsköldsvik eller psykiatriska akutmottagningen i Sundsvall. På psykiatriska Akutmottagningen i Sundsvall finns psykiatrisjuksköterska dygnet runt, och läkare i beredskap. Se länk till mottagningen under "Relaterade mottagningar".Om du inte kan ordna din transport själv till Sundsvall kan taxi beställas via akutmottagningen i Örnsköldsvik.

   Till toppen av sidan