Specialisttandvård Orofacial medicin, Luleå

Skeppsbrogatan 22, 972 32 Luleå

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-452 63 10
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre07:50 - 12:00
   Öppettider
   • Mån07:30 - 17:00
   • Tis - Tor07:30 - 16:15
   • Fre07:30 - 14:15

   Besöksadress:
   Skeppsbrogatan 22, 972 32 Luleå
   Län, kommun:
   Norrbottens län, Luleå
   Postadress:
   Specialisttandvård, Orofacial medicin, Box 922, 971 28 Luleå
   Webbplats:
   https://www.norrbotten.se/sv/tandvard/valj-tandvardsklinik/

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Folktandvården, Tandvårdens Kompetenscentrum, centralt belägen vid Norra Hamn, Skeppsbrogatan 22, nära Strands köpcentrum. Goda parkeringsmöjligheter, Åhlens parkeringshus, Strands parkeringsplats och nära till allmänna kommunikationer.

   Hitta på plats:

   Specialisttandvår Orofacial medicin

   Ta hissen till plan 3

   Specialisttandvården tar emot patienter som fått remiss från tandläkare, läkare och andra vårdgivare. Du som får en remiss till specialisttandvården har ofta komplicerade och särskilda behov. När du kommer till oss gör vi en utredning för att sedan planera och behandla dina besvär. Specialisttandläkarna samarbetar också med våra tandvårdsteam i allmäntandvården runt om i länet och med privattandläkarna. Vi ger råd och förslag till behandling av enskilda patienter både genom att besöka vårdgivarna och på distans

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Specialisttandvården tar emot patienter som fått remiss från tandläkare, läkare och andra vårdgivare. Om du inte kan komma på din bokade tid är det viktigt att du så snart som möjligt meddelar oss, så vi kan erbjuda någon annan din tid. Uteblivet besök och sent återbud kostar 400 kronor för vuxna och barn oavsett orsak. Om du avbokar två timmar innan stängning dagen före ditt planerade besök, så betalar du ingen avgift. Om du har en bokad tid måndag eller dag efter röd dag måste du lämna återbud senast dagen innan. Du avbokar genom att ringa oss och lämna meddelande i talsvaret eller logga in på 1177.se. I talsvaret anger du namn, personnummer samt datum och tid som ska avbokas.

   Remisskrav

   Ja

   Till toppen av sidan