När du loggar in på 1177.se

Bokningsförfrågan till patienthotell

Innehållet gäller Kalmar län

Patienthotell finns på Länssjukhuset i Kalmar och på Västerviks sjukhus. Här kan du som patient eller anhörig boka rum för övernattning. Välkommen!

Gör din bokningsförfrågan

Vilket patienthotell vill du boka?
I vilket syfte behöver du besöka patienthotellet?

OBS: Efter att du tryckt på skicka ska du komma till en bekräftelsesida som tackar för din bokningsförfrågan. Gör du inte det, kontrollera att du fyllt i alla obligatoriska fält i formuläret. 

Våra rum

Hotellets rum är av enklare standard och finns både som enkelrum och dubbelrum. De är utrustade med tv, trådlöst nätverk, gemensam toalett och dusch. Sänglinne och handduk finns på rummet. Du bäddar i och ur på egen hand. Rummet städas måndag-fredag.

Eftersom hotellet ligger på sjukhuset är det inte tillåtet att röka, dricka alkohol, använda droger, ha levande ljus, ha med husdjur eller använda egna sängkläder.

Övrigt

Det finns även ett gemensamt tv-rum och ett gemensamt kök, som är utrustat med kaffeautomat (Kalmar), spis, kyl, frys och mikrovågsugn. 

Priser

Kostnaden för rummet faktureras till dig i efterhand. Priser per person per dygn:

  • Patienter 130 kr (under 20 år kostnadsfritt)
  • Anhöriga 160 kr

Du betalar också 100 per person för sänglinne och handduk. Om något inträffar som gör att du behöver rent linne eller bor under en längre tid behöver vi på grund av hygienregler byta ut ditt sänglinne och handduk. Då debiteras du ytterligare 100 kronor.

In- och utcheckning

Incheckning kan ske på ankomstdagen från klockan 14:00. Du hämtar din nyckel i receptionen vid huvudentrén. Öppettider: måndag-torsdag 07:00-16:00, fredagar 07:00-14:00. 

I Kalmar är sjukhusets entrédörrar låsta. Rummets nyckelkort fungerar som passerkort till entrén där Patienthotellet ligger.

I Västervik är sjukhusets entrédörrar är låsta måndag-torsdag klockan 19-06 samt fredag klockan 18 till måndag klockan 6.30. Under dessa tider behöver du ett passerkort för att ta dig in. Passerkortet finns på ditt rum.

Utcheckning sker senast klockan 12:00 på avresedagen.

  • Lägg sänglinne och handduk i avsedd tvättsäck.
  • Lämna ditt nyckelkort i brevlådan på hotellet.
  • Ej returnerat nyckelkort debiteras.

Om rummet inte är tömt vid tiden för utcheckning, debiteras du en avgift på 500 kronor.

Till toppen av sidan