Det här kan du göra när du loggat in

Egenregistrering via nätet i Jönköpings län

Innehållet gäller Jönköpings län

Via e-tjänsten Egenregistrering via nätet kan du lämna uppgifter i samband med din utredning eller behandling - inför eller mellan dina besök. Inloggningen sker via en säker webbplats och med säker inloggning. Du når ett formulär för registrering via en länk och kan svara på frågor i lugn och ro.

Inloggning i e-tjänsten

Är det första gången du loggar in, läs informationen om egenregistrering nedan innan du startar.

Har du tidigare varit inloggad - följ länken och logga in:

Du kan inte använda inloggningen för att kontakta vårdgivaren om du får akuta besvär eller mår dåligt. Läs mer om hur du i så fall gör här:

Så går det till

Via e-tjänsten Egenregistrering via nätet kan du själv registrera uppgifter via ett formulär som en del i en bedömning, behandling eller utredning. Det betyder att du på förhand lämnar information som rör din behandling eller utredning.

Egenregistrering via nätet ger dig möjlighet att lämna uppgifter före eller mellan dina besök, i lugn och ro och vid en tidpunkt som passar dig.

Inloggningen sker via en säker webbplats och med säker inloggning.

Som patient har du en dialog med din vårdgivare om ni i behandlingen ska använda er av egenregistrering via nätet.

Vem fyller i formuläret?

Formuläret fyller du själv i som patient. Men även din närstående, till exempel vårdnadshavare, annan anhörig eller pedagog, kan bli ombedd att fylla i ett formulär. I så fall blir du och den aktuella personen informerad om det av din vårdgivare.

Så loggar du in

Om du och vårdgivaren är överens om att du ska registrera uppgifter via formulär kommer du att få ett sms. Du kan sedan logga in här:

Du kan logga in via dator, surfplatta eller mobil och legitimerar dig med BankID eller Freja eID plus. Har du inte möjlighet att legitimera dig så kan du, i överenskommelse med din vårdgivare, få en engångskod för inloggning.

När du har loggat in

När du loggar in i e-tjänsten hamnar du oftast direkt i det formulär du ska fylla i för att lämna dina uppgifter. I vissa fall kan du behöva välja att du ska fylla i ett formulär eller ta del av annan information.

  • Om du behöver avbryta sparas det som du har fyllt i och du kan fortsätta att fylla i uppgifter senare.
  • Om du ska svara på flera formulär öppnas dessa allt eftersom du är klar med föregående formulär.
  • När du är färdig trycker du på "Skicka in".

Det går inte att ändra svaret på det formulär som du har skickat in. Om det är något du vill ändra på så kan du ta upp det med din vårdgivare.

Hjälp och stöd

Om du behöver hjälp med att fylla i ditt formulär, be om hjälp vid ditt nästa besök eller kontakta din vårdgivare under ordinarie telefontider.

Om du får tekniska problem när du ska fylla i ditt formulär, försök igen vid ett senare tillfälle. Om problemet kvarstår - meddela din vårdgivare vid ditt nästa besök eller kontakta din vårdgivare under ordinarie telefontider.

Till toppen av sidan