Apladalen vårdcentral Värnamo

Pilgatan 10, Värnamo

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-244 08 00
Telefontid idag
 • 08:00 - 17:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
 • Mån - Fre08:00 - 17:00

Besöksadress:
Pilgatan 10, Värnamo
Län, kommun:
Jönköpings län, Värnamo
Postadress:
Apladalens vårdcentral, Pilgatan 10, 331 37 Värnamo
Webbplats:
http://unicare.nu/vardcentral-varnamo

På Apladalens vårdcentral finns läkar- och distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik och psykolog. Vi erbjuder mottagning för diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt, vaccinationer samt hälsokontroller. Vårt mål är att anpassa oss efter dina behov. Det kallar vi primärvård på dina villkor. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Du kan ringa dygnet runt. När vårdcentralen är stängd kopplas du automatiskt till en jourmottagning. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Fr o m 22 aug har vi ny verksamhetschef - Boel Simonsson. Du når henne på 010-244 08 98 eller 0702730829

Driftsform

Driftsform: Privat

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring vårdcentralen för att boka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga om din pågående behandling.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt, var du än är i landet. Sjuksköterskorna bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

 • Värnamo Hälsocenter ingår i ett samarbete med vårdcentralerna i Värnamo kommun.

  Värnamo Hälsocenter erbjuder dig stöd till att förändra dina vanor och din hälsa inom områdena: mat, motion, sömn, mental återhämtning samt hälsosamtal.

  Hit kommer du på eget initiativ alternativt efter rekommendation av din vårdcentral eller andra samhällsaktörer eller företag i kommunen. Efter ett bokat inledande motiverande samtal där dina behov kartläggs följs deltagande i olika aktiviteter inom Hälsocenter.

  Fysisk aktivitet på recept, FaR:

  Vi arbetar även som FaR mottagare och är du intresserad kan du komma till oss i en period av sex månader, en gång. Din remiss skrivs utav av din vårdcentral. Det innebär att du får ett recept på en fysisk aktivitet från din vårdcentral, som är anpassad efter dina behov och förutsättningar. Tillsammans hittar vi det som passar just dig.

  Värnamo hälsocenter

Till toppen av sidan