Det här kan du göra när du loggat in

Få sms-påminnelse inför besök – uppdatera mobilnummer och godkänn via 1177.se

Innehållet gäller Halland

Du kan välja att få information från sjukvården digitalt i första hand. Då kommer meddelanden från sjukvården via 1177.se, när det är möjligt. Du kan också få påminnelser om bokade besök via sms.

Välj att få information från sjukvården digitalt

Om du väljer att få information från sjukvården digitalt i första hand, kan din mottagning skicka kallelser och meddelanden till dig direkt via 1177.se när det är möjligt. Det kommer då i din inkorg på 1177.se.

Om du är ombud för ett barn under 13 år är det inte möjligt att välja digital information i första hand. När barnet fyllt 13 år kan hen välja det via sin egen inloggning.

Godkänn avisering och delning

För att inte missa när du får ett meddelande via 1177.se är det viktigt att du godkänner avisering och delning. Då får du sms, eller e-post om du valt det, när en mottagning har skickat ett meddelande eller en kallelse till dig. För att läsa meddelandet loggar du in på 1177.se.

Sms-påminnelse från vården om bokade besök

Om du angett ditt mobilnummer och godkänt avisering och delning får du en påminnelse via sms någon dag innan ditt bokade besök. Det sms:et skickas direkt från mottagningen och du behöver inte logga in på 1177.se för att läsa det.

Så här gör du

  1. Logga in på 1177.se.
  2. Gå till ”Inställningar” som du hittar under ditt namn.
  3. Under ”Välj att få din information digitalt”, klickar du i rutan ”Jag vill i första hand ha information från vården digitalt, till exempel kallelser.”
  4. Under "Godkänn avisering och delning" fyller du i ditt mobilnummer och klickar i rutorna ”Avisering via sms” och ”Dela mobilnummer”.
  5. Spara dina ändringar.
Till toppen av sidan