STI-mottagningen Hallands sjukhus Halmstad, Halmstad

Huvudentrén, ingång 4, hudmottagningen, plan BV

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

010-476 19 76

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Tor07:00 - 12:00

   Öppettider

   • Mån-Tor08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Huvudentrén, ingång 4, hudmottagningen, plan BV
   Län, kommun:
   Hallands län, Halmstad
   Postadress:
   STI-mottagningen, Hallands sjukhus Halmstad, 301 85 Halmstad
   Publicerad: 2021-02-02

   När du kommer till vårt väntrum anmäler du dig med hjälp av din smartphone. Sitt ner i väntrummet tills vi kallar in dig. Efter ditt besök får du en faktura skickad till dig (gäller inte dig som har avgiftsfritt besök eller frikort). Om du inte har en smartphone behöver du först gå till huvudentren och anmäla dig innan du kommer till oss på mottagningen.

   Bild på ingång 13 till STI-mottagningen Hallands sjukhus Halmstad

   Vi utreder och behandlar dig som har en sexuellt överförbar infektion.


   Om du misstänker att du blivit smittad av en sexuellt överförbar infektion, testar du dig enklast genom att logga in och beställa hem ett klamydia- och gonorrétest. Du som har symtom eller besvär efter oskyddad sexuell kontakt kan beställa tid för undersökning. Undersökning, vård och behandling inom smittskyddslagen är avgiftsfri, övriga diagnoser betalar patientavgift, läs mer om patientavgifter på 1177.se.


   Om du har besvär med kondylom eller utslag, ska du söka på vårdcentralen för bedömning. Första behandlingen för exempelvis kondylom ska ges på vårdcentralen. Om behov finns av bedömning eller behandling inom specialistvården har vårdcentralen möjlighet att skriva remiss till oss.

   Information till patienter

   Tänk på att du inte får kissa en timme före provtagning.

   Gå direkt till mottagningen och anmäl dig till ditt besök via din mobiltelefon, följ instruktionerna i väntrummet. Om du behöver hjälp att anmäla din ankomst, gå till receptionen i huvudentrén. Följ sedan skyltning mot STI-mottagningen, plan bottenvåning. Ta med giltig fotolegitimation.

   Driftsform

   Driftsform: Landsting/Region