Om 1177

Hantera information om din mottagning

Innehållet gäller Blekinge

Här hittar du en beskrivning över hur vi arbetar med mottagningarnas sidor under Hitta vård i Blekinge.

Hantera information om din mottagning

Mottagningarnas sidor på 1177.se hjälper våra invånare att hitta rätt i vården. Det är här vi visar kontaktuppgifter, öppettider och vägbeskrivning för alla våra mottagningar. På sidorna ger vi även en presentation om mottagningen och beskriver motagningens utbud av vårdrelaterade tjänster. Sökmotorn Google hämtar också information från mottagningarnas sidor på 1177.se.

Det är mycket viktigt att vi håller informationen för våra mottagningar uppdaterade så bra vi kan. Ändrar en mottagning öppettider eller utbud måste det också ändras på mottagningens sida. 

I nuläget kan en mottagning själva inte ändra sin information i systemet. Ändringar utförs därför av kommunikationsenheten på uppdrag av mottagningarna. Har ni ändringar som behöver utföras så skicka informationen till Region Blekinges kommunikationsenhet.

Hur gör man för att ändra uppgifter?

Skicka en beskrivning över vad som ska ändras i ett mejl till kommunikationsbehov@regionblekinge.se. Du kan också underst på din mottagnings sida på 1177.se välja att "Kontakta innehållsansvarig" och beskriva vilka uppgifter som ska ändras. Ange alltid dina kontaktuppgifter så att vi kan säkerställa att det blir rätt.

Till toppen av sidan