Ronneby rehabiliteringscenter

Götgatan 29E Hälsocenter, 372 25 Ronneby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00Callback
Tisdag08.00–16.00Callback
Onsdag08.00–16.00Callback
Torsdag08.00–16.00Callback
Fredag08.00–16.00Callback
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Götgatan 29E Hälsocenter, 372 25 Ronneby
Län, kommun:
Blekinge län, Ronneby
Webbplats:
http://www.1177.se/Blekinge/Fakta-och-rad/Behandlingar/Ronneby-rehabiliteringscenter/

Ronneby Rehabiliteringscenter är en offentlig primärvårdsrehabilitering för vårdcentralerna i Ronneby, Kallinge och Bräkne-Hoby. Här arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter samt samtalsterapeuter. I dagsläget har vi ingen arbetsterapeut på plats, utan hänvisar dig till rehabiliteringsmottagningen Linden i Karlshamn om du har behov av denna profession.


För att boka tid hos oss behövs ingen remiss. Du kan alltså vända dig direkt till Ronneby Rehabiliteringscenter utan att först ha varit hos läkare eller sjuksköterska angående dina besvär. Välkommen att boka en tid för bedömning!

Driftsform: Region

Du når våra sjukgymnaster/fysioterapeuter och samtalsterapeuter på samma telefonnummer: 0457-73 14 90. 

  • Har du på grund av skada, sjukdom eller ålder fått svårt att klara din vardag självständigt? Det kan handla om aktivitetsbalans i vardagen, handrehabilitering, smärta, sömn samt neurologi. Våra arbetsterapeuter hjälper dig med bedömning, träning, rådgivning och praktiska lösningar som gör vardagen enklare. Om du har behov av arbetsterapeut väljer du knappval 3 när du ringer till oss för att bli omdirigerad till Rehabiliteringsmottagningen Linden i Karlshamn för bokning av tid. Alternativt kan du ringa direkt dit på telefonnummer 0454-733460. Välkommen att höra av dig till Linden. 

  • Har du fått svårt att röra dig eller smärtar det i muskler och leder? Besväras du av spänningshuvudvärk eller graviditetsrelaterade smärtor? Våra sjukgymnaster förebygger, undersöker och behandlar dina besvär. De har specialkunskaper och hög kompetens inom flera områden som ortopedi, idrottsmedicin, neurologi, kroppskännedom, akupunktur samt stress- och smärthantering.  Vi bedriver även olika typer av gruppverksamheter så som artrosskola och träningsgrupper. 

  • Befinner du dig i en livskris eller har du andra psykiska besvär? Våra samtalsterapeuter jobbar med bedömning, rådgivning och samtalsbehandling. Vi har hög kompetens inom bland annat depression, ångest, sömn, kris, stresshantering och KBT.

Du behöver ingen remiss för att besöka oss. Du kan alltså vända dig direkt till Ronneby rehabiliteringscenter utan att exempelvis först träffa läkare eller sjuksköterska angående dina besvär.

Till toppen av sidan