Blekingesjukhuset Karlshamn

Blekingesjukhuset, Länsmansvägen 1, Karlshamn

Visa på kartaVägbeskrivning

Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag06.45–19.00
Tisdag06.45–19.00
Onsdag06.45–19.00
Torsdag06.45–19.00
Fredag06.45–19.00
Lördag06.45–19.00
Söndag06.45–19.00

Besöksadress:
Blekingesjukhuset, Länsmansvägen 1, Karlshamn
Län, kommun:
Blekinge län, Karlshamn
Postadress:
Blekingesjukhuset, 374 80 Karlshamn

Blekingesjukhuset i Karlshamn är ett av två sjukhusområden i Blekinge.

Driftsform: Region

 • I anslutning till huvudentrén finns det ett apotek. När du kommer in genom huvudentrén svänger du till vänster så ser du apoteket.

 • Du kan ta dig till sjukhusområdet i Karlshamn med hjälp av både tåg och buss. En vanlig busshållplats är "Sjukhuset huvudentrén", men det finns fler busshållplatser intill sjukhusområdet.

  För mer informations om bussar, tåg och deras avgångstider besöka Blekingetrafikens webbplats.

 • Vid huvudentrén finns en garderob. Du hittar den direkt till höger inne i huvudentrén.

 • Det finns ett gästnätverk (wi-fi) som du som besökare på Region blekinge kan använda dig av. I den bifogade filen nedan kan du läsa hur du gör för att ansluta till nätverket.

  Region Blekinges användarvillkor för gästnätverk har tagits fram för att ge medborgare och besökare tillgång till internet genom trådlöst nätverk inom de flesta av landstingets lokaler. Användarvillkoren hittar du i bifogad fil här nedan. Begränsningar kan förekomma där medicinteknisk utrustning finns, fråga personalen vad som gäller på den enhet du besöker.

  Gästnätverket är inte skyddat för avlyssning, vilket innebär att information som skickas kan vara synlig för andra. Du måste själv bedöma om informationen du använder är tillräckligt skyddad (som genom https:// eller annan kryptering).

  De enheter som kopplas till nätverket registreras och sparas i loggar. Detta görs för att fördela och tidsbegränsa åtkomsten till nätet till 24 timmar, men också för att kunna stänga av enheter som bryter mot säkerhetsregeln.

  Vid trådlös kommunikation från mobiler, surfplattor eller datorer kan medicinteknisk utrustning störas. Fråga personalen vad som gäller på den enhet du vårdas eller besöker.

 • En hjärtstartare, eller defibrillator, är en apparat som används för att starta hjärtat vid hjärtstillestånd. Region Blekinge har ett antal hjärtstartare som är placerade så att alla kan använda dem om det skulle beövas. I Karlshamn finns det en hjärtstartare i centralhallen, huvudentrén på Blekingesjukhuset.

  I Karlskrona finns dem i:

  • centralhallen, huvudentrén på Blekingesjukhuset
  • kulverten plan 1 (mittemot hissen upp till matsalen)
  • Wämö center, entrén
  • byggnad 13, entrén
 • Du hittar jourcentralen i anslutning till huvudentrén till sjukhuset i Karlshamn.

  Här kan du hittar du jourcentralens öppettider och kontaktuppgifter.

 • Sjukhuskyrkan i Karlshamn finns för dig som är patient eller närstående och behöver någon att samtala med eller någon som bara lyssnar.

  Här hittar du mer information om sjukhuskyrkan.

 • På sjukhuset i Karlshamn finns det både en cafeteria och en restaurang. Cafeterian och restaurangen ligger i anslutning till huvudentrén. Sväng till höger när du kommer in i huvudentrén.

  Här kan du läsa veckans matsedel på restaurangen

  Här kan du läsa patientmatsedeln

Till toppen av sidan