Karlskrona rehabcenter

Vi finns på Trossö vårdcentral, Lyckeby vårdcentral, Gärskullen-Gullberna Park och på Blekingesjukhuset.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0455-73 55 38
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Tor08:00 - 10:00 Kurator
  • Mån - Fre08:00 - 10:00 Arbetsterapeut
  • Mån - Fre08:00 - 10:00 Sjukgymnast

  Besöksadress:
  Vi finns på Trossö vårdcentral, Lyckeby vårdcentral, Gärskullen-Gullberna Park och på Blekingesjukhuset.
  Län, kommun:
  Blekinge län, Karlskrona
  Postadress:
  Lyckeby vårdcentral, Källevägen 12, 371 62 Lyckeby

  Madeleine Stenström hjälper en patient på Karlskrona rehabcenter

  På Region Blekinges vårdcentraler i Karlskrona med omnejd har vi samlat arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kuratorer under en och samma enhet - Karlskrona rehabcenter. Allt för att underlätta för dig. Vårt samarbete innebär att då du kontaktar oss, får du tillgång till alla våra resurser och kompetens som kan hjälpa dig på bästa sätt.


  Karlskrona rehabcenter är offentlig primärvårdsrehabilitering för vårdcentralerna i Nättraby, Rödeby, Jämjö, Wämö, Lyckeby och vårdcentralen på Trossö.


  Välkommen att kontakta oss för rådgivning och tidbokning!

  Du når våra arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kuratorer genom samma telefonnummer: 0455-73 55 38.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Publicerad: 2020-03-18

  Karlskrona rehabcenter gör ett uppehåll i gruppaktiviteterna på grund av coronaviruset. Du som brukar vara med på gruppaktiviteterna har meddelats.

  Behöver du ta kontakt med Karlskrona rehabcenter är välkommen att höra av dig på telefonnummer 0455-73 55 38 så ringer vi upp dig.

  Du når våra arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kuratorer på samma telefonnummer: 0455-73 55 38.

  • Har du på grund av skada, sjukdom eller ålder fått svårt att utföra vissa saker — hemma, på jobbet eller på fritiden? Våra arbetsterapeuter hjälper dig med träning, coachning och praktiska lösningar som gör vardagen enklare. De har hög kompetens inom bland annat hand- och smärtrehabilitering, KOL samt neurologi.

   Ring 0455-73 55 38 för rådgivning. Vi hjälper dig också att boka tid och hänvisar till den arbetsterapeut och mottagning som passar dig bäst.

  • Har du fått svårt att röra dig eller smärtar det i muskler och leder? Våra sjukgymnaster förebygger, undersöker och behandlar dina besvär. De har specialkunskaper och hög kompetens inom flera områden som ortopedi, idrottsmedicin, neurologi, kroppskännedom, akupunktur samt stress- och smärthantering.

   Ring 0455-73 55 38 för rådgivning. Vi hjälper dig också att boka tid och hänvisar till den sjukgymnast och mottagning som passar dig bäst.

  • Befinner du dig i en livskris eller har du andra psykiska besvär? Våra kuratorer jobbar med bedömning, rådgivning och samtalsbehandling. Vi har hög kompetens inom bland annat depression, ångest, sömn, kris och stresshantering.

   För kontakt och rådgivning ring 0455-73 55 38. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt.

  Till toppen av sidan