Det här kan du göra när du loggat in

Stöd och behandling på nätet

Ibland kan du få det stöd, den behandling eller den utbildning som du behöver på nätet. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Innehåll - Stöd och behandling på nätet

Visa innehåll som:
Min nikotinfria resa

Du som röker, snusar, använder vattenpipa eller e-cigaretter kan få hjälp att bli nikotinfri med det digitala stöd- och behandlingsprogrammet Min nikotinfria resa.

Efter hjärtinfarkten

I programmet finns information och konkreta råd om vad du själv kan göra för att må bra framöver.

Viktiga mammor på nätet

Viktiga Mammor är ett program som Region Jämtland Härjedalen erbjuder till dig som är gravid och har BMI 30 eller mer. Övervikt och fetma ökar risken för komplikationer under graviditeten och förlossningen. Därför finns det anledning att minska viktuppgången under graviditeten, om det är möjligt.

KBT på nätet

KBT är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest. Det går att få KBT på nätet. Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig.

Att få stöd, behandling och utbildning på nätet

Ibland kan du få det stöd, den behandling eller utbildning som du behöver på nätet. Det kan till exempel vara ett behandlingsprogram där det ingår övningar som du gör själv.

Mer på 1177.se

Att söka stöd och hjälp

Här finns information om olika former av stöd du kan få. Det finns också kontaktuppgifter till olika patient- och närståendeföreningar.

Psykiska sjukdomar och besvär

Här kan du läsa mer om psykiska sjukdomar och besvär, som ångest och depression. Du får veta vilka behandlingar som finns och råd om var du kan söka hjälp.

Behandlingar vid psykiska sjukdomar och besvär

Både läkemedel och psykoterapi kan vara en del av behandlingen vid psykiska sjukdomar och besvär. Läs mer om vilka olika typer av behandlingar som finns.

Till toppen av sidan