Shqip/Albanska

Albanska - andra språk

Andra språk i Skåne - albanskaThe content concerns Skåne

Content - Albanska - andra språk

Visa innehåll som:
Merr vaksinën kundër gripit në Skåne

Çdo vjeshtë dhe dimër vjen gripi në Suedi. Gripi ngjitet shpejt në mes të njerëzve. Disa njerëz mund të sëmuren rëndë. Prandaj është mirë që të merret vaksina për çdo vit.

To the top of the page