COVID-19

Vaksina kundër covid-19 për ty që je 65 vjet apo më i vjetër

Vaccination mot covid-19 för dig som är 65 år eller äldre - Skåne - albanskaThe content concerns Skåne

A banon në Skåne dhe je i lindur në vitin 1956 apo më herët? Së shpejt ti do të pranosh një letër nga ordinanca e juaj. Aty shkruan se si e cakton kohën për t’u vaksinuar kundër covid-19.

Ti vet vendos a dëshiron të vaksinohesh. Vaksinimi është falas.

To the top of the page