Covid-19

Vaksinimi kundër COVID-19-ës

Vaccination mot covid-19 - albanska

COVID-19-a është sëmundje ngjitëse. Vaksinimi është mënyra më efektive për të shmangur sëmundjen e rëndë ose vdekjen nga kjo sëmundje. Vaksina ndihmon gjithashtu në uljen e përhapjes së COVID-19-ës në shoqëri. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që shumë njerëz të zgjedhin të vaksinohen.

Person som får vaccin i armen. Fotografi.
Ju do ta merrni vaksinën përmes një injeksioni në krah.

Procesi i vaksinimit po menaxhohet në nivel rajonal. Zgjidhni rajonin në krye të faqes për të marrë më shumë informacion në lidhje me atë që aplikohet aty ku jeni.

Për vaksinimin kundër COVID-19-ës nuk ju duhet të paguani asgjë.

Është zgjedhja juaj nëse dëshironi të vaksinoheni ose jo.

Informacioni në tekst aplikohet për fëmijët dhe të rriturit.

Du kan läsa texten på svenska här.

Jönköpings län

Nëse ke pyetje për vaksinë kundër covid-19 mund të telefonosh në numrin kombëtar 113 13 ose kontaktoje ordinancën tënde.

To the top of the page