Capio Läkargruppen Psykologmottagningen, Örebro

Manillagatan 1, Örebro

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

019-21 79 42

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Manillagatan 1, Örebro
Län, kommun:
Örebro län, Örebro
Postadress:
Capio Läkargruppen, Box 344, 701 46 Örebro
Webbplats:
https://capio.se/sjukhus/orebro/capio-lakargruppen/vardutbud/psykologmottagning/

Välkommen till psykologmottagningen. Vi tar emot patienter med behov av samtalskontakt. Här arbetar psykolog, legitimerad psykiatrisjuksköterska och beteendevetare tillsammans med medicinska vårdadministratörer. Mottagningen har också nära samarbete med våra läkare här i huset.


Till psykologmottagningen söker framför allt personer som arbetar på företag som har Kurant Access-avtal med oss eller som har en sjukvårdsförsäkring. Vi har inte möjlighet att ta emot patienter till vår psykologmottagning från andra vårdcentraler eller möjlighet att ta emot privatbetalande patienter.


Företagspatienter och försäkringspatienter kontaktar oss via det telefonnummer de fått från sin arbetsgivare eller sitt försäkringsbolag.

Information till patienter

Anmälan sker i receptionen på entréplanet helst 5 - 10 minuter före besökstiden. Betala gärna med kort. Vi ber dig avstå från parfym och andra starka dofter. Hos oss värnar vi om en trygg och lugn vårdmiljö, där sekretess och integritet är självklara begrepp. Vi ber dig därför att använda mobiltelefon med respekt för omgivningen.

Driftsform

Driftsform: Privat