1177 på webben

Tillgänglighet på 1177 Vårdguiden

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på 1177.se och på 1177 Vårdguidens olika e-tjänster. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Innehåll - Tillgänglighet på 1177 Vårdguiden

Visa innehåll som:
Tillgänglighetsredogörelse för 1177.se

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på webbplatsen 1177.se. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse 1177 Vårdguidens e-tjänster

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på 1177 Vårdguidens e-tjänster. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Journalen

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på tjänsten Journalen. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Formulärhantering

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten när det gäller formulär att fylla i på 1177 . Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Stöd och behandling

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten när det gäller e-tjänsten Stöd och behandling på 1177 . Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Egen provhantering

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten inom e-tjänsten Egen provhantering på 1177. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse Mina intyg

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten inom e-tjänsten Mina intyg på 1177. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse 1177 Vårdguiden app

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på 1177 Vårdguide app. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

Tillgänglighetsredogörelse bild- och videoverktyget

Bildverktyget och videoverktyget är delar av tjänsten 1177 Vårdguiden på telefon. Alla ska kunna använda bildverktyget och videoverktyget, även du som har en funktionsvariation och du som använder olika hjälpmedel för att ta del av verktygen.

Läs mer om 1177.se

Om 1177 Vårdguiden

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Vi erbjuder sjukvårdsrådgivning, information, inspiration och e-tjänster. Vi finns på webb och telefon och har öppet dygnet runt.

1177 på webben

Besök 1177.se för att få kunskap och hitta tjänster inom hälsa och vård från alla Sveriges regioner. Du kan läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter till vårdmottagningar och logga in för att kontakta vården.

1177 Vårdguiden på telefon

1177 är ett nationellt telefonnummer för sjukvårdsrådgivning. Du kan ringa dygnet runt.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Till toppen av sidan