Tandläkare Sofia Nordwall, Trollhättan

Kungsgatan 39, Trollhättan

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
Måndag
07.30–18.00
Tisdag
07.30–17.00
Onsdag
07.30–16.00
Torsdag
07.30–16.30
Fredag
07.30–15.00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Besöksadress:
Kungsgatan 39, Trollhättan
Län, kommun:
Västra Götalands län, Trollhättan
Webbplats:
http://www.ptj.se/trollhattanstandvardsteam

Foto personal

På Kungsgatan i Trollhättan hittar du oss, ett härligt och rutinerat team bestående av en tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor.

Med respekt, värme och omsorg vill vi utveckla långsiktigt goda relationer för att den tandvård vi utför skall resultera i bättre livskvalitet för dig som patient.

Vi utför all form av tandvård till högsta kvalitet. Vårt mål är att du som patient alltid ska trivas och känna dig trygg hos oss!

Vi är anslutna till Försäkringskassan och erbjuder alla barn och ungdomar kostnadsfri tandvård fram till och med det år de fyller 24.

Välkomna!

- Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

- Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Till toppen av sidan