Tandläkare Robert Flänsgård, Malmö

Kamrergatan 8, Malmö

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
040-611 30 03
Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider
  • Mån - Tis08:00 - 17:00
  • Ons08:00 - 13:30
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre08:00 - 13:30

  Besöksadress:
  Kamrergatan 8, Malmö
  Län, kommun:
  Skåne län, Malmö
  Webbplats:
  http://www.tandhalsan.praktikertjanst.se

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  TandHälsan ligger i Rörsjöstaden. Ett stenkast från Pauliskolan, Judiska Kyrkan och Konserthuset. Beläget i bottenplan. Goda parkeringsmöjligheter.

  Malmös mest nöjda patienter! TandHälsan är en modern gruppmottagning i Praktikertjänst. Vi är helt digitaliserade, använder bara de bästa materialen och de bästa tandtekniska laboratorierna. Vi i team Flänsgård erbjuder tandvård för hela familjen, gratis för bar upp till 19 år. Vår tandhygienist är en del av teamet. Vi utför all typ av tandvård. Allt från årliga kontroller och lagningar till implantatkirurgi och avancerade bettrehabiliteringar med protetik såsom kronor och broar. Vi talar förutom svenska även engelska och tyska på mottagningen. Kliniken är handikappanpassad. Kvalitetssäkrad enligt Praktikertjänst kvalitetsystem. Aktuell information om akuttider ges på telefonsvarare. Har avtal med Region Skåne - allmän barn- och ungdomstandvård.

  Information till patienter

  Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

  Till toppen av sidan