Tandläkare Behzad Sharifi Vålberg, Vålberg

Brattgårdsgatan 36, Vålberg

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.30–18.00
Tisdag07.30–15.00jämn vecka
Tisdag07.30–16.00ojämn vecka
Onsdag08.00–17.00
Torsdag07.30–15.00
Fredag08.00–15.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Brattgårdsgatan 36, Vålberg
Län, kommun:
Värmlands län, Karlstad
Webbplats:
http://www.teamsharifi.se

Friska tänder hela livet med Vålbergsteamet!

Våra ledord är Engagemang, Erfarenhet och Service. Vi arbetar med förebyggande tandvård hos både vuxna och barn för att skapa en bra munhälsa. Vi arbetar i team där hela teamet är engagerad i patientens tandvård. Vi lägger stor vikt på förebyggande tandvård där våra tandhygienister och profylaxtandsköterskor spelar en viktig roll. Praktiken är en del av Praktikertjänst och vi är anslutna till Försäkringskassan. Vi har gått Praktikertjänsts 3 åriga verksamhetsutvecklingsprogram ADDERA med fokus på relationen mellan tandvårdsteamet och patienten i syfte att skapa en god långsiktig tandhälsa och högkvalitativ vård.

Hos oss kan hela familjen få tandvård. Vi erbjuder fri barn- och ungdomstandvård t o m det år patienten fyller 19 år. Vi har nära samarbete med tandregleringsklinik i Karlstad. En specialist kommer till oss en gång per termin för konsultation.

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

- Vill du delbetala din tandvård? Då kan vi erbjuda Tandvårdskonto. Prata med oss på mottagningen.

Till toppen av sidan