Psykiatrisk mottagning Örnsköldsvik

Storgatan 62

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0660-897 26
Öppet idag
  • 08:00 - 16:00
Telefontid idag
  • 08:30 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Fre08:30 - 16:00
Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00

Besöksadress:
Storgatan 62
Län, kommun:
Västernorrlands län, Örnsköldsvik
Postadress:
Psykiatriska mott Örnsköldsvik, Storgatan 62, 891 34 Örnsköldsvik

Hos oss får du en första bedömning och utredning utifrån dina psykiatriska besvär. Du kan komma till oss efter hänvisning från din hälsocentral eller genom att göra en egen vårdbegäran. Använd då gärna vår e-tjänst för detta. Vi utreder, behandlar och bedömer patienter som lider av psykiatrisk sjukdom som inte behandlas inom primärvården, eller lider av en psykiatrisk funktionsnedsättning.Kontakta oss via våra e-tjänster eller ring under telefontid. Du som ringer får en angiven tid då du blir uppringd.Det är viktigt att du känner dig delaktig i besluten kring din behandling. Samtalsbehandling sker individuellt eller i grupp. Du kan också få behandling med hjälp av läkemedel. Om det är möjligt involverar vi även din familj eller närstående i arbetet eftersom vi ser dem som en viktig resurs.

Vi är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som är en del av Länsverksamhet Psykiatri. Här arbetar specialistläkare, läkare under utbildning, psykiatrisjuksköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykolog, kurator och skötare.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Örnsköldsvik har öppet vardagar mellan kl 8-16.00 för akuta och planerade mottagningsbesök. Om du själv eller en nära anhörig har behov av akut psykiatrisk bedömning och vård under jourtid (kvällar, nätter och helger) kan du kontakta primärvårdsjouren i Örnsköldsvik eller psykiatriska jourmottagningen i Sundsvall som har öppet dygnet runt, tel nr 060 18 18 71 På psykiatriska jourmottagningen i Sundsvall finns psykiatrisjuksköterska dygnet runt, och läkare i beredskap. Om du inte kan ordna din transport själv till Sundsvall kan taxi beställas via akutmottagningen i Örnsköldsvik.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Till toppen av sidan