Michael Scheins Tandklinik AB

Hotellgatan 3, 5 tr, solna

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

08-82 49 51

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Fre08:00 - 17:00

   Öppettider:

   • Mån-Fre08:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Hotellgatan 3, 5 tr, solna
   Län, kommun:
   Stockholms län, Solna
   Postadress:
   Hotellgatan 3 5tr, 171 45 SOLNA
   Webbplats:
   http://tandlakaremichael.se

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Solna Centrum Apotekhuset

   Michael Scheins Tandklinik AB

   Kom till vår toppmoderna klinik i Solna Centrum för hjälp med vanlig tandvård, tandblekning, tandimplantat, estetisk eller akut tandvård. Vårt mål är att hjälpa alla patienter med rätt behandling och ett gott omhändertagande. 

   Våra priser på bastandvård ligger i nivå med eller under folktandvårdens priser. Detta innebär att vi även följer försäkringskassans prisrekommendationer. 

   Vi är anslutna till försäkringskassan och lämnar gärna kostnadsförslag innan behandlingen påbörjas. 

   Hos oss kan du få en akuttid eller tid för undersökning snabbt. Vi tar tag i just dina problem direkt och ser till att du får dem åtgärdade i den takt du själv önskar. För ytterligare information se vår hemsida: www.tandlakaremichael.se


   ERFARNA TANDLÄKAREPå vår klinik arbetar erfarna tandläkare som kan hjälpa dig med tandvård i alla former. Vid tandimplantat behandlingar utför vi både kirurgi och protetik på kliniken. Barn tandvårdTa kontakt med mottagningen för att lista ditt barn. Därefter kallas barnet regelbundet till undersökning. Sedan januari 2012 har vi efter upphandling med Stockholms läns landsting (SLL), fått områdesansvar för barn och vuxna (inom allmäntandvården) i Solna kommun.
   Alla barn hos oss undersöks och behandlas av tandläkare. När mottagningen är stängd kan du vid akut behov av vård vända dig till Akuttandvården S:t Eriks sjukhus på telefon 08-123 15 680 eller till Vårdguiden på telefon 08-320 100.

   Driftsform

   Driftsform: Privat, vårdavtal