Hjärtavdelning Malmö, Malmö

Carl-Bertil Laurells gata 9, Malmö

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

040-33 10 00

Telefontid idag

  • 10:00 - 20:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån - Sön10:00 - 20:00
Besöksadress:
Carl-Bertil Laurells gata 9, Malmö
Län, kommun:
Skåne län, Malmö
Postadress:
Hjärtavdelning Malmö, Skånes universitetssjukhus, Carl-Bertil Laurells gata 9, målpunkt D plan 5, 205 02 Malmö
Webbplats:
http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/hjartavdelning-malmo/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Avdelningen ligger på sjukhusområdet i Malmö. Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till hållplats Tandvårdshögskolan. Närmaste busshållplats därefter är Södervärn. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Mitt. Bussen är gratis.

Hitta på plats:

Du hittar oss på våningsplan 5, målpunkt D.

Vi tar hand om dig som en hjärtsjukdom eller besvär med hjärtat, som du behöver vård för under en eller flera dagar. Det kan till exempel vara en rubbning i hjärtrytmen, en hjärtinfarkt, hjärtsvikt eller problem med hjärtats klaffar. Vi tar även hand om dig under dagen om du ska behandlas med elkonvertering eller få en pacemaker.

Efter att du skrivits ut från avdelningen följs du ofta upp genom någon av våra hjärtmottagningar. De flesta besöken sker inom de första månaderna men uppföljningen kan vid behov pågå i upp till ett år.

Information till besökare

Besöksregler

På den här avdelningen kan vi inte ta emot besök av närstående

Anledningen är att lokalernas utformning gör det svårt att hålla de fysiska avstånd som krävs för att undvika smittspridning.

Det går naturligtvis bra att ha kontakt med nära och kära via telefon och videosamtal. När ni har videosamtal är det viktigt att andra personer inte hamnar i bild. Tänk också på att visa hänsyn till de runt omkring dig genom att ha samtalet på låg volym.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region