Eksjö vårdcentral Mariannelund filial

Esmarchgatan 1, Mariannelund

Telefonnummer:

010-243 89 10

Telefontider:

 • Mån-Tor08:00 - 17:00
 • Fre08:00 - 13:00

Öppettider:

 • Mån-Tor08:00 - 17:00
 • Fre08:00 - 13:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Esmarchgatan 1, Mariannelund
Län, kommun:
Jönköpings län, Eksjö
Postadress:
Esmarchgatan 1, 598 97 Mariannelund
Webbplats:
http://www.rjl.se/Mariannelundsvardcentral

Vårdcentralen i Mariannelund är en filial till Eksjö vårdcentral. Som listad hos oss får du även tillgång till vårt utbud på Eksjö vårdcentral

 • Bra Liv nära är en tjänst för dig där du träffar vårdpersonal via videomöte i din smartphone, platta eller dator. Du bokar själv den tid som det passar dig. Du kan få råd, recept på läkemedel, remiss till vidare vård eller sjukintyg - precis som vid ett vanligt vårdcentralsbesök.

  Genom Bra Liv nära träffar du legitimerad personal från våra Bra Liv-vårdcentraler, var du än befinner dig. Du kan när som helst logga in på appen för att se nästa lediga tid.

  Gå till appen

  Läs mer om Bra Liv nära

Vårdcentralen i Mariannelund är en filial till Eksjö vårdcentral. Det innebär att du som patient på vårdcentralen i Mariannelund står som listad på Eksjö vårdcentral.


Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region