EMES Psykoterapi HB Uppsala

Drottninggatan 12, 753 10 Uppsala

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

070-583 54 57

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån08:30 - 09:00
   • Tor-Fre08:30 - 09:00

   Öppettider:

   • Mån09:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Drottninggatan 12, 753 10 Uppsala
   Län, kommun:
   Uppsala län, Uppsala
   Postadress:
   Drottninggatan 12, 753 10 Uppsala

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Verksamhetslokalen ligger i nära anslutning till tåg och bussar.

   Jag är leg psykoterapeut, beteendevetare med psykodynamisk inriktning även utbildning i KBT för leg psykoterapeuter. Handledare-/lärare med psykodynamisk inriktning. Jag har lång erfarenhet av psykoterapi med vuxna, unga vuxna och ungdomar. Bred erfarenhet av de flesta vanligt förekommande psykiska/psykiatriska bekymren.

   Till min mottagning är du välkommen att söka för att få hjälp med ångest, depression, nedstämdhet, stress, kris- och trauma, psykosomatiska symtom, ätstörning, utmattningssyndrom och andra psykologiska bekymmer som hindrar dig på olika sätt i livet. Vana att även arbeta med tolk.

   Jag har arbetat med behandling av vuxna, unga vuxna och ungdomar med psykisk/psykiatriska bekymmer i drygt 20 år och har lång erfarenhet som psykoterapeut/behandlare från egen mottagning och annan behandlingsverksamhet.

   Under de senaste 12 åren har jag på privat mottagning och mottagning inom företagshälsovård varit verksam med psykoterapi både korttids- och långtidsterapier, -traumaterapier, krishantering, handledning och utbildning inom stress, rehabiliteringskurser mm.

   Som psykoterapeut utgår jag från en psykodynamisk grundsyn med inriktning mot förståelse och ökad kunskap om sig själv, sina svårigheter och symtom. Att människans handlingar inte bara har en orsak utan också mening. Det ger dig en möjlighet att möta livets svårigheter på ett nytt sätt, gå från låsning till lösning, samtidigt som symtom förändras/klingar av.

   Jag tar emot vuxna, unga vuxna i individualterapi. Korttids eller längre psykoterapi utifrån behov t ex ångest, depression, nedstämdhet, försämrad självkänsla, stress, utmattningssymtom, kris- och trauma, psykosomatiska symtom, ätstörning, relationsproblem eller andra psykologiska bekymmer som hindrar dig på olika sätt i livet.

   Information till patienter

   Aktuell terapeut: Eva-Mari Eneroth-Säll. Vårdavtal finns.

   Ledig kapacitet finns.

   Jag har också mottagning i Tierp och Stockholm.

   Remisskrav

   Remiss från psykiatrin krävs. Se även gärna regionuppsala.se

   Driftsform

   Driftsform: Privat