Affektiv mottagning A Sundsvall

Sundsvalls Sjukhus

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

060-18 19 04

Öppet idag

  • 08:00 - 16:00

Telefontid idag

  • 08:00 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån-Tor08:00 - 16:00
  • Fre08:00 - 15:45

Öppettider:

  • Mån-Fre08:00 - 16:00
Besöksadress:
Sundsvalls Sjukhus
Län, kommun:
Västernorrlands län, Sundsvall
Postadress:
Affektiv mottagning A, Sundsvall sjukhus, 851 86 Sundsvall

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Hiss 8 våning 3

Affektiv mottagning A utreder, bedömer och behandlar olika tillstånd som inte behandlas inom primärvården som ätstörningar, personlighetsproblematik, komplicerade trauman och självskadebeteende.

Till oss kommer du från vår psykiatriska bedömningsmottagning eller från psykiatriska slutenvården. Du får en bokad mottagningstid hos oss. Kontakta oss via våra e-tjänster eller ring under telefontid. Du som ringer får en angiven tid då du blir uppringd.Vi arbetar tillsammans med dig som patient för att hitta en behandling som fungerar för dig. Vi kan ge samtalsbehandling individuellt eller i grupp samt läkemedelsbehandling. Om det är möjligt involverar vi även din familj eller närstående i arbetet eftersom vi ser dem som en viktig resurs.

Affektiv mottagning A är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som är en del av Länsverksamhet Psykiatri. Mottagningen är bemannad med specialistläkare, läkare under utbildning, psykiatrisjuksköterskor, psykologer, behandlingsassistenter, kurator, dietist och rehabiliteringskoordinator.

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region