KONTAKT

1177 Vårdguiden på webben – kontakt

Vi arbetar för att hela tiden göra 1177.se bättre. Därför vill vi gärna ha dina synpunkter. Det spelar ingen roll om det är beröm, kritik eller förslag på förbättringar.

1177 Vårdguidens webbplats, 1177.se, ägs av alla regioner i Sverige. Det finns en central webbredaktion och regionala redaktörer i varje landsting.  

De tusentals faktatexter som finns är producerade i samarbete med runt 350 faktagranskare som arbetar i vården ute i landet. 

1177.se anpassas automatiskt beroende på var du bor och du kan därför få nyheter, information och länkar till de e-tjänster som är aktuella i det egna landstinget eller regionen.

Dina synpunkter är viktiga

Vi arbetar för att hela tiden göra 1177.se bättre. Därför vill vi gärna ha dina synpunkter. Det spelar ingen roll om det är beröm, kritik eller förslag på förbättringar. Vi diskuterar alla synpunkter ni läsare skickar till oss och uppdaterar innehållet med jämna mellanrum.

Tyvärr har vi inte möjlighet att ge individuella svar till alla.

Ring telefonnummer 1177 om du har frågor om din egen eller en närståendes hälsa.

Tyck till om innehållet på 1177.se

Hantering av dina personuppgifter

1177.se hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Uppgifterna som du skickar in genom detta formulär sparas för att vi ska kunna hantera din fråga eller synpunkt. Tre månader efter att ärendet är färdighanterat raderas uppgifterna.

Här kan du läsa mer om hur 1177.se hanterar personuppgifter.

Till toppen av sidan