Region Västmanland ställer in alla planerade operationer vid sjukhusen i Västerås och Köping. Personal på sjukhusen informerar berörda patienter om återbud via telefon.

Har du frågor kring din planerade operation? Kontakta då din mottagning eller klinik. Du hittar kontaktinformationen på din kallelse.  

Se frågor och svar om inställda operationer i Västmanland

1177 VÅRDGUIDEN PÅ WEBBEN

Hantering av personuppgifter på 1177.se

1177.se hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Personuppgifter är all information som kan kopplas till dig. Det kan till exempel vara din mejladress och ditt namn.

De uppgifter som du skickar in när du kontaktar 1177.se genom vår kontaktsida sparas för att vi ska kunna hantera din fråga eller synpunkt. Det kan till exempel vara om du har synpunkter på webbplatsens innehåll eller en förfrågan om samarbete. Tre månader efter att ärendet är färdighanterat raderas uppgifterna.

Synpunkter på det regionala innehållet hanteras av den enskilda regionen.

Du kan höra av dig till oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har om dig eller om du vill ta bort några personuppgifter.

1177.se drivs av Inera AB. Läs mer om hur Inera AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen.

Till toppen av sidan