BOKA, OMBOKA ELLER AVBOKA EN TID

Boka, omboka eller avboka tid

Genom att logga in på 1177.se kan du göra dina vårdärenden. Vad du kan göra varierar mellan olika mottagningar. Du kan till exempel boka, omboka eller avboka en tid. Du kan också se dina bokade tider samlade i en lista.

Hos många mottagningar har du möjlighet att boka, avboka eller omboka en tid genom att logga in på 1177.se. Olika mottagningar har olika alternativ för bokning. En del mottagningar erbjuder till exempel bara möjligheten att avboka en tid.

Västerbotten

Vissa mottagningar i Västerbotten erbjuder formulär där du fyller i dina uppgifter som du skickar in till mottagningen. De återkommer sedan med en ny tid eller med bekräftelse på avbokning.

För andra mottagningar kan du boka, omboka eller avboka din tid direkt. Bokningen sker via en kalender där lediga tider visas. Du väljer själv ett datum och en tid och fyller sedan i en anledning till besöket. Du kan också avboka ditt besök eller boka om till en annan tid.

Mammografiscreening

Läs mer på 1177.se/mammografi

Gynekologisk cellprovskontroll

För att boka om gynekologisk cellprovskontroll via nätet används en särskild tjänst utanför 1177.se. Logga in med hela ditt personnummer och det kallelse-ID som finns i ditt kallelsebrev.

Boka om eller avboka din tid för gynekologisk cellprovskontroll

Folktandvård

Logga in på 1177.se och sök din folktandvårdsklinik.

Hälsocentraler och sjukstugor

Logga in på 1177.se och sök din hälsocentral eller sjukstuga.

Gör så här för att boka tid, ändra tid eller avboka tid

  1. Börja med att söka upp mottagningen på 1177.se.
  2. Välj mottagningen i listan.
  3. Under rubriken E-tjänster ser du vilka e-tjänster som mottagningen erbjuder. Klicka på texten för det du vill göra för att logga in. Det kan till exempel vara boka tid direkt, avboka en tid direkt eller omboka tid direkt
  4. När du har loggat in kommer du direkt till den e-tjänst som du valde på mottagningens informationssida.

Se dina bokade tider

Du kan se dina bokade tider hos flera mottagningar, samlade på en sida när du har loggat in.

För att se tiderna ska du klicka på rubriken Bokade tider. Dina bokningar kommer därefter upp i en lista. Om du har bokningar från flera mottagningar, kommer de att samlas i samma lista.

En del mottagningar kan inte visa bokade tider. Det skiljer sig åt mellan landstingen och regionerna vad som kan visas. 

Västerbotten

Se bokade tider i Västerbotten

I dagsläget kan du bara se bokade tider hos de vårdgivare som erbjuder den e-tjänsten. I Västerbotten håller vi successivt på att införa detta hos alla regionens hälsocentraler, mottagningar och kliniker, det gäller även tandvården.

Om dina bokade tider inte visas

Om du har en bokad tid som inte visas betyder det inte att något är fel eller att tiden är avbokad, utan att mottagningen ännu inte är ansluten till e-tjänsten. Om du är osäker på om du har en bokad tid, kontakta mottagningen det gäller.

Till toppen av sidan