Ugglans vårdcentral Landvetter

Milstensvägen 2, 438 35, Landvetter

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

031-91 90 50
Besöksadress:
Milstensvägen 2, 438 35, Landvetter
Län, kommun:
Västra Götalands län, Härryda
Postadress:
Milstensvägen 2, 438 35, Landvetter

I Västra Götalandsregionen vaccinerar vi enligt den prioritering som är uppsatt från Folkhälsomyndigheten. Vaccination mot covid-19 är gratis och ges i två doser.

Vaccinationen är indelad i olika faser där vi först vaccinerar de grupper som har störst risk att bli svårt sjuka och går vidare grupp för grupp. Vaccinationerna kommer att pågå under hela våren.

När det blir din tur att vaccineras ska du ha fyllt i en hälsodeklaration.

Du kan läsa mer om vaccinationerna, hur långt vi har kommit och hur planeringen ser ut på sidan Vaccination mot covid-19.

Hos oss på Ugglans vårdcentral i Landvetter kan du vänta dig ett professionellt bemötande samt vård och service av hög kvalitet.

Ugglans Vårdcentral tog över driften av Hälsans hus vårdcentral hösten 2018. Om du var listad på Hälsans hus vårdcentral i Landvetter är du nu automatiskt listad hos oss på Ugglans vårdcentral i Landvetter.

Vårdcentralen ingår i VG Primärvård som är tillgänglig för alla medborgare inom Västra Götalandsregionen. Vi erbjuder bland annat:

-Läkarmottagning

-Distriktssköterskemottagning

-Diabetesmottagning

-Tobaksavvänjning

-Vaccination

-Psykolog

När vårdcentralen är stängd hänvisar vi till Jourcentralen Åby, som ligger på Katrinebergsgatan 1, 431 61, Mölndal. De har följande öppetider: mån-fre 17:00-22:00 och lör-sön 09:00-15:00.

Varmt välkommen till oss på Ugglans Vårdcentral, Landvetter!

Driftsform

Driftsform: Privat