Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Olika vårdformer

Seniormottagning Hagfors Ekshärad

Innehållet gäller Värmland

Du som är äldre och bor i Hagfors kommun kan få vård via seniormottagningen på vårdcentralen Hagfors Ekshärad. Hagfors kommun och andra enheter inom region Värmland samverkar för att du ska få en trygg och enkel väg in i vården.

Om du är listad på vårdcentralen Hagfors Ekshärad och är 75 år eller äldre tillhör du automatiskt seniormottagningen. Mottagningen tar ett helhetsgrepp kring äldres hälsa. Bland annat får hälsoundersökningarna ta längre tid än normalt för att du ska få en ordentlig utredning och bli lyssnad på. Personalen specialiserar sig på äldres hälsa och kan upptäcka och vårda eventuella sjukdomar i ett tidigt skede. 
 
På seniormottagningen samarbetar kommunen, regionen och andra organisationer. Det gör att du som är patient får en trygg och enkel väg in i vården.  
 
Seniormottagningen består av tre delar:

  • Samordning och läkarinsatser för de som bor på SÄBO och i hemsjukvården i Hagfors kommun
  • Minnesmottagning
  • Läkarmottagning 

Kontakta oss

Du kommer i kontakt med seniormottagningen genom att ringa till vårdcentralen Hagfors Ekshärad. Telefonnummer 010-834 76 00 måndag–fredag klockan 08.00–10.00. 

Till toppen av sidan