Aktuellt i Värmland

Digitala föreläsningar för hållbar hälsa

Innehållet gäller Värmland

Du vet säkert redan vad du behöver göra för att få en bättre hälsa. Men ändå blir det inte av. Föreläsningsserien riktar sig till dig som vill ha hjälp med att förändra dina levnadsvanor, få bättre livskvalitet och bättre hälsa men inte riktigt vet hur du ska göra och hur du ska börja.

Små förändringar kan ge stor effekt

Att förändra en vana kan vara svårt. Lyssna på våra föreläsningar och inspireras. Vi kommer att berätta hur vi kan stötta dig för att det ska ge långsiktiga och hållbara alternativ för din hälsa. 

Tid och innehåll

Föreläsningarna startar klockan 12:00 och de är cirka 30 minuter.

 • 22 september - Om hälsa och beteendeförändringar
  Du vet säkert vad du ska göra för att ha en bra hälsa. Vi hjälper dig att komma igång med beteenden om vad du själv kan göra: Gör det enkelt och konkret!
  Anmäl dig här.
 • 29 september - Fysisk aktivitet
  Vill du få in mer rörelse i din vardag? Vi hjälper dig att komma igång med enkla och genomförbara tips som fungerar för dig.
  Anmäl dig här.
 • 6 oktober - Kost
  Vill du äta bättre och jobba med dina matvanor? Vill du göra det tillsammans med andra? Lyssna på föreläsningen där ger vi dig tips och också lite om vilket stöd du kan få av våra hälsocoacher.  
  Anmäl dig här.
 • 13 oktober - Stress
  Får du tillräcklig återhämtning i din vardag och efter stressiga perioder? Det är avgörande för att du ska må bra på sikt. Även små stunder kan ge bra återhämtning.
  Anmäl dig här. 
 • 20 oktober - Bra relationer
  Mår du tillräckligt bra i och av dina relationer? Under föreläsningen berättar mer om hur viktiga relationer är för att må bra.
  Anmäl dig här.
 • 27 oktober - Ensamhet
  Känner du dig ensam? Vill du ha mer samhörighet med andra? Under föreläsningen pratar vi om olika sorters ensamhet, känslor kring ensamhet och att vi i regionen nu erbjuder stöd till alla som vill ha en förändring.
  Anmäl dig här.

Till toppen av sidan