Aktuellt i Värmland

Digitala föreläsningar för hållbar hälsa

Innehållet gäller Värmland

Du vet säkert redan vad du behöver göra för att få en bättre hälsa. Men ändå blir det inte av. Föreläsningsserien riktar sig till dig som vill ha hjälp med att förändra dina levnadsvanor, få bättre livskvalitet och bättre hälsa men inte riktigt vet hur du ska göra och hur du ska börja.

Små förändringar kan ge stor effekt

Att förändra en vana kan vara svårt. Lyssna på våra föreläsningar och inspireras. Vi som pratar under de digitala föreläsningarna är hälsocoacher och kan hjälpa dig att förändra ohälsosamma vanor. Vi kommer att berätta hur vi kan stötta dig för att det ska ge långsiktiga och hållbara alternativ för din hälsa. 

Nu börjar en ny omgång av våra lunchföreläsningar och nu med några nya ämnen. Föreläsningarna ger kunskap och inspiration till att förändra ohälsosamma vanor genom små förändringar i vardagen, och tar upp olika teman varannan vecka.

Koppla upp dig från din dator eller mobiltelefon. Ta gärna en promenad när du lyssnar! Eller vila om det är det du behöver. 

Tid och innehåll

Föreläsningarna startar klockan 12:00 och de är cirka 30 minuter. Du behöver inte anmäla dig innan utan du bara klickar på länken under varje tillfälle när det är dags.

24 augusti - Hälsa och levnadsvanor
Du vet säkert vad du ska göra för att ha en bra hälsa, men kanske har du svårt att komma igång? Vi tipsar dig om vad du kan göra själv och hur du kan hitta det som funkar för dig. I längden. Vi gör det enkelt och konkret! 

Länk till föreläsningar torsdagar klockan 12

7 september - Klimakteriet  
Klimakteriet är en ganska lång period av kvinnors liv då stora förändringar i kroppens hormoner kan påverka hälsa och välmående. Men det finns saker du kan göra själv för att må bättre.  

Länk till föreläsningar torsdagar klockan 12

21 september – Stress och återhämtning
Får du tillräcklig återhämtning i din vardag och efter stressiga perioder? Det är avgörande för att du ska må bra på sikt. Även små stunder kan ge bra återhämtning. Lyssna på föreläsningen där vi ger dig tips som hjälper dig att hitta återhämtning i vardagen. 

Länk till föreläsningar torsdagar klockan 12

5 oktober - Bra relationer 
Mår du tillräckligt bra i och av dina relationer?  

Under föreläsningen berättar vi mer om hur viktiga relationer är för att må bra, och hur man kan förbättra dem. Det kommer bli enkelt och konkret! 

Länk till föreläsningar torsdagar klockan 12

19 oktober – Din kost
Vill du äta bättre och jobba med dina matvanor? Vill du göra det tillsammans med andra? Lyssna på föreläsningen där vi ger dig tips och också lite information om vilket stöd du kan få av våra hälsocoacher. Vi gör det enkelt och konkret!  

Länk till föreläsningar torsdagar klockan 12

Till toppen av sidan