Boka tid för att slippa långa köer vid vaccination mot covid-19.Det här meddelandet avser Uppsala län

Det är långa köer till drop-in för vaccination mot covid-19. Det finns gott om lediga tider att boka, läs mer och boka här.

Patientnämnden, Uppsala

Storgatan 27 Uppsala

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

018-611 60 51

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Mån - Fre08:30 - 11:30
  Besöksadress:
  Storgatan 27 Uppsala
  Län, kommun:
  Uppsala län, Uppsala
  Postadress:
  751 85 Uppsala
  Webbplats:
  https://www.1177.se/Uppsala-lan/Regler-och-rattigheter/Om-man-inte-ar-nojd-med-varden/

  Om du som patient/närstående inte är nöjd med hälso- och sjukvård, samt tandvård, kontakta i första hand aktuell vårdenhet. Känns det svårt kan du kontakta Patientnämnden för stöd och råd. Patientnämnden tar emot dina synpunkter och klagomål om du varit med om något i vården du inte är nöjd med. Dina synpunkter bidrar till att vården blir bättre och säkrare.


  Patient kontaktar oss helst via 1177 Vårdguidens e-tjänster, du kan även kontakta oss via telefon, mejl eller brev. Om du agerar som vårdnadshavare, bocka i agera ombud samt barnets personnummer. Om barnet är 13-17 år anges barnets personnummer i formuläret. Vid mejlkontakt, undvik att uppge känsliga uppgifter.


  Om du skickar brev vill vi veta: vilken vårdenhet det gäller, ungefärlig tid för händelsen, vad har hänt, vad vill du ha svar på, förslag på förbättring.


  Patientnämnden ansvarar för att utse stödperson till patienter som vårdas under tvång, kontakta Patientnämnden för mer information.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Till toppen av sidan