Läsare berättar

Längtan efter ett barn

Jag och min kille är jättekära och ska precis flytta ihop. Allt känns superspännande. Jag är glad och kan inte bli gladare men mitt sug efter barn blir bara större och större. Vet inte om det är min biologiska klocka som pratar, men det känns hur kul som helst att ha en sådan längtan.

När jag och killen var bortresta i somras, så var han tvungen att åka hem en vecka tidigare och då valde jag att träffa lite släkt under en vecka. Vi hade kontakt varje dag och en kväll sade jag att jag är så himla lycklig men att något fattas. Fick då frågan vad det är som fattas. Jag svarade, jag tror nog att det är ett barn.

Jag fick responsen att ett barn är precis vad han också vill ha. Vårt förhållande är fortfarande lite nytt och man vill ju helst ha allt säkert innan ett barn kommer till världen men sen den dagen har vi tagit risken att bli med barn. Vi "planerar" säger vi. Vi är kära, ja kanske lite tokigt kära men vi har ett stabilt liv med två inkomster och vi ska flytta ihop.

Det kan tyckas gå lite fort fram men känslan är ofattbar och helt rätt och när han pussar mig ömt om magen och frågar om bebisen bygger bostad där, då vet jag ju att det är det vi vill. Det bara pirrar överallt. Nu väntar vi på att se om "planeringen" gått igenom den här gången...

Didi

Publicerad:
2011-11-25
Skribent:

Didi