Tema digital vård och mycket mer i vinternumret

I årets sista nummer av tidningen 1177 Vårdguiden hittar du ett helt tema kring digitalisering i hälso- och sjukvården nu och i framtiden. Dessutom en mängd andra artiklar och intressant information.

De senaste 15 åren har invånare kunnat komma i kontakt med vården via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Uppsala län var också förstå i Sverige med att göra journalen tillgänglig för patienterna. Vad erbjuds mer, nu och framöver?

Tidningen innehåller också tips om vad man kan tänka på när kyla och halka gör sig påminda och hur influensan kan tacklas. Det finns även artiklar om håravfall på grund av sjukdomen alopecia universalis, krupp, träning samt om olika sköldkörtelsjukdomar.

Tidningen 1177 Vårdguiden delas ut fyra gånger per år till alla hushåll i Uppsala län. Tidningen ska stötta ett hälsosamt liv och bidra med kunskap om vad du kan göra själv om du är sjuk samt vilka rättigheter du har som patient. Den ska också guida till hälso- och sjukvård i länet.

Tidningen räknas som samhällsinformation. Därför får du den även om du har tackat nej till reklam. Vi har inte möjlighet att utesluta enskilda mottagare som inte vill ha tidningen - det skulle bli alltför dyrt.

Sökbar e-tidning

Du kan bläddra, skriva ut, förstora, tipsa vänner om artiklar eller söka efter innehåll.

Läs numret här som e-tidning.

Även som taltidning

Tidningen 1177 Vårdguiden finns också som taltidning. Den kan du läsa i en taltidningsspelare eller i appen Legimus.

Kontakt tidningsredaktionen: kommunikation@regionuppsala.se.

Text: Anja Dahlin Price

Till alla nyheter