Tidning med somrigt och aktuellt innehåll om vård och hälsa

I sommarnumret av tidningen 1177 Vårdguiden hittar du ett helt tema kring graviditeten. Från första plusset på stickan till förlossningen. Och allt däremellan, du får dessutom höra två kvinnor berätta om sina graviditeter.

Tidningen innehåller också en artikel Babben Larsson där hon berättar hur hon planerar för att hålla koll på sötsuget. Självklart kan du också få en mängd sommartips av olika slag i tidningen och vad du kan göra om olyckan är framme. Sjukdomen Alzheimers tas upp i reportage, precis som vad sjuksköterskorna som svarar när du ringer 1177 egentligen kan hjälpa dig med.

Tidningen 1177 Vårdguiden delas ut till alla hushåll i Uppsala län. Tidningen ska stötta ett hälsosamt liv och bidra med kunskap om vad du kan göra själv om du är sjuk samt vilka rättigheter du har som patient. Den ska också guida till hälso- och sjukvård i länet.

Tidningen räknas som samhällsinformation. Därför får du den även om du har tackat nej till reklam. Vi har inte möjlighet att utesluta enskilda mottagare som inte vill ha tidningen - det skulle bli alltför dyrt.

Sökbar e-tidning

Du kan bläddra, skriva ut, förstora, tipsa vänner om artiklar eller söka efter innehåll.

Läs numret här som e-tidning.

Även som taltidning

Tidningen 1177 Vårdguiden finns också som taltidning. Den kan du läsa i en taltidningsspelare eller i appen Legimus.

Kontakt tidningsredaktionen: kommunikation@regionuppsala.se.

Text: Anja Dahlin Price

Till alla nyheter