Alla filmer i barnavdelningen

Billy Bläckfisk får ett stick

Illustration av Billy bläckfisk.Billy Bläckfisk ska få medicin direkt in i blodet. Därför måste Billy åka till sjukhuset för att få ett stick i handen eller armen.

Till filmen om Billy Bläckfisk

 

Lina blir undersökt med ultraljud

Illustration av hästen Lina.Lina har haft ont i magen ett tag. Därför får hon åka till sjukhuset för att genomgå en ultraljudsundersökning.

Till filmen om Lina

 

Valdemar testar sina lungor

Illustration av grävlingen ValdemarValdemar Grävling har känt sig trött och andfådd den senaste tiden. Därför får han komma till sjukhuset för att testa sina lungor.

Till filmen om Valdemar

 

Valpen Bella får ett rör insatt i örat

Illustration av valpen Bella.Bella har haft ont i örat flera gånger och börjar få svårt att höra. Hon får åka till sjukhuset för att få ett litet rör insatt i örat.

Till filmen om Bella

 

Gabriella Gnu blir röntgad

Illustration av gnun Gabriella.Gabriella har ramlat och slagit sig i armen, så illa att hon måste åka till sjukhuset för att bli röntgad.

Till filmen om Gabriella

 

Ville Vildsvin blir undersökt med datortomografi

Illustration av vildsvinet VilleVille är ganska vild och busig. När han lekte med sina kompisar ramlade han och slog huvudet i en sten. Nu får han komma till sjukhuset för att bli undersökt med datortomografi.

Till filmen om Ville

 

Conny Constrictor blir undersökt med magnetkamera

Illustration av ormen Conny.Conny ramlade ner från ett träd och gjorde illa ryggen. Han kommer till sjukhuset för att bli undersökt med en magnetkamera.

Till filmen om Conny

 

Nelly Noshörning blir undersökt med gammakamera

Illustraiton av noshörningen Nelly.Förut gjorde det ont när Nelly kissade, men nu mår hon bättre igen. Hon kommer till sjukhuset får att få veta att kroppen fungerar bra igen. Då blir hon undersökt med en gammakamera.

Till filmen om Nelly

 

Oliver blir opererad

Illustration av djuret Oliver.Oliver har ramlat och gjort illa sig i armen. När han kommer till sjukhuset får han veta att han ska bli opererad, och då ska han få narkos. Det betyder att han ska sova hela tiden under operationen.

Till filmen om Oliver

 

Sally blir opererad

Illustration av hunden Sally.Sally har haft ont i magen i flera dagar, och till slut åker hon till sjukhuset. Där får hon veta att hon behöver bli opererad. Sally får narkos under operationen, så att hon sover hela tiden och inte märker någonting alls.

Till filmen om Sally

 

Gabriel Groda går till tandläkaren

Illustration av grodan Gabriel.Gabriel är tre år och går till tandläkaren för första gången. Där får han titta på tandläkarens saker, och sitta i hans stol.

Till filmen om Gabriel

 

Greta Groda lagar ett hål i en tand

Illustration av grodan Greta.Hos tandläkaren får Greta veta att hon har ett litet hål i en tand. Tandläkaren lagar hålet nästa gång Greta kommer dit.

Till filmen om Greta

 

Jimmy Djungelgroda slår ut en tand

Illustration av djungelgrodan Jimmy.Jimmy ramlar och slår sig så illa att en tand lossnar ur munnen. Men som tur är kan tandläkaren sätta tillbaka tanden igen.

Till filmen om Jimmy

 

Jullan Djungelgroda får en tand borttagen

Illustratin av djungelgrodan Jullan.Jullan har haft ont i en tand ett tag. Hos tandläkaren får hon veta att tanden måste tas bort.

Till filmen om Jullan

 

Om tänderna

Illustration av en krokodil som gapar och visar tänderna.I tandläkarens väntrum finns en plansch på en krokodil. Klickar man på den får man veta mer om tänderna.

Till filmen om tänderna

 

Hur man borstar tänderna

Illustration av en tandborste som borstar tänder.Det är jätteviktigt att man borstar tänderna. Sköldpaddan visar hur man gör.

Till filmen om hur man borstar tänderna

 

Robin får ett stick

Illustration av en tonåring.

Robin åker till sjukhuset för att få ett stick i armen.

Till filmen om när Robin får ett stick

Senast uppdaterad:
2010-11-25