TIDNINGEN 1177 VÅRDGUIDEN

Läs dig till bättre hälsa

Innehållet gäller Stockholms län

Tidningen 1177 Vårdguiden informerar dig som bor i Stockholms län om vård och hälsa, om dina rättigheter och hjälper dig att hitta rätt i vården. Tidningen finns även som e-tidning och taltidning och är en del i Region Stockholms satsning kring vården.

För alla i Stockholms län

Tidningen 1177 Vårdguiden är en redaktionell tidning som delas ut till alla hushåll i Stockholms län fyra gånger per år. Syftet med tidningen är att främja hälsofrågor och förmedla kunskap om egenvård och guida till hälso- och sjukvård i länet. Första gången tidningen delades ut var i maj/juni 2002.

Tidningen räknas som samhällsinformation. Därför får du tidningen även om du har tackat nej till reklam. Vi har inte möjlighet att utesluta enskilda mottagare som inte vill ha tidningen - det skulle bli alltför dyrt.

Tidningens redaktion

Chefredaktör och ansvarig utgivare är Anna Sjökvist. Om du har synpunkter på innehållet kan du skicka e-post till tidningsredaktionen, eller skicka ett brev till:

Tidningen 1177 Vårdguiden
Box 6909
102 39 Stockholm

Läs 1177 Vårdguiden som e-tidning

Nu finns tidningen 1177 Vårdguiden också som sökbar e-tidning. Du kan bläddra, skriva ut, tipsa vänner om artiklar eller söka efter artiklar i tidigare nummer. Läs senaste numret som e-tidning.

1177 Vårdguiden som taltidning

Tidningen 1177 Vårdguiden finns även som taltidning på så kallad Daisy-skiva. Du som bor i Stockholms län och är medlem i Synskadades Riksförbund får taltidningen automatiskt. Du som inte är medlem, men ändå vill ha taltidningen, beställer den genom att mejla tidningsredaktionen. Ange ditt namn och adress.

Tidigare nummer av tidningen

Läs tidigare nummer av tidningen här

Tidigare nummer kan även beställas i pappersformat. Mejla tidningsredaktionen.

Till toppen av sidan