Capio BMM Nynäshamn

Idunvägen 1, NYNÄSHAMN

Telefonnummer:

08-120 664 50

Öppettider:

  • Mån-Tor08:00 - 17:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Idunvägen 1, NYNÄSHAMN
Län, kommun:
Stockholms län, Nynäshamn
Webbplats:
https://www.legevisitten.se/vara-verksamheter/bmm/

PreventivmedelsmottagningTisdagar kl 15:00-16:45 fr.o.m 9/1-2018Under vår prev. mottagning kan du få receptförnyelse, rådgivning, graviditetstest samt provtagning för sexuellt överförbara sjukdomar. Du kan även lämna cellprov .INFORMATION OM P-STAV & SPIRALFör detta krävs två besök hos barnmorskan. Vid första besöket får du information och recept på p-stav/hormonspiral vilken sedan insättes vid det andra inbokade besöket.För kopparspiral behöves ingen recept.

 Välkommen till Capio BMM Nynäshamn!
Här finns det gott om tid för dig och din partner. Ni får ett professionellt och individuellt bemötande hos oss på Capio BMM Nynäshamn.
Till mottagningen kan du få hjälp med graviditetstester, samtal om graviditet, mödravård, preventivmedelsrådgivning, provtagning för könssjukdomar och gynekologisk cellprovtagning.
Du kan också få hjälp av barnmorskan att utfärda flygintyg vid behov till en kostnad av 313 kronor, vilket betalas innan besöket på barnmorskemottagningen i vårdcentralens reception.
Välkommen att kontakta oss oavsett var du bor. Besöken är alltid kostnadsfria och vi har tystnadsplikt.Telefonnummer: 08-120 664 50. Lämna ett meddelande så ringer vi upp dig.

 Fr om 1 januari 2018 tar barnmorskemottagningar betalt för uteblivna besök och sena återbud (minst 24 timmar före besöket) som görs av gravida. Avgiften för uteblivet besök är 200 kr.


OBS! Har du svårt att komma till den Barnmorskemottagning du är kallad till för cellprovtagning så vill vi informera om att kallelsen gäller alla barnmorskemottagningar i Stockholms läns landsting och är giltig i 1 år. 

 Öppen mottagning för cellprover;Onsdagar kl 08:00-09:00 samt kl 15:00-16:00

 
Vid akuta besvär, exempelvis minskade fosterrörelser,blödningar, starka smärtor, tveka inte att ringa dygnet runt till:
Gynakuten t.o.m graviditetsvecka 21+6           
Förlossningen fr.o.m. graviditetsvecka 22+0

Man kan också, dygnet runt, ringa sjukvårdsupplysningen tfn 1177 för rådgivning.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Barnmorskemottagning - screening

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal