Aleris Dalengeriatriken Minnesmottagning

Åstorpsringen 6, ENSKEDEDALEN

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
08-128 157 30
Öppet idag
  • 08:00 - 16:00
Telefontid idag
  • 08:00 - 09:30
  • 13:00 - 14:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Fre08:00 - 09:30
  • Mån - Tor13:00 - 14:00
Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00

Besöksadress:
Åstorpsringen 6, ENSKEDEDALEN
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Åstorpsringen 6, 121 31 ENSKEDEDALEN
Webbplats:
https://www.aleris.se/har-finns-vi/stockholm/aleris-dalengeriatriken/dalengeriatriken-minnesmottagning/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Med buss: Nr 163 eller 816 till hållplats Dalens sjukhus. Med tunnelbana: Gröna linjen till Sandsborg. Gå mot Dalens centrum och genom Dalens Alle till Dalens sjukhus. Med bil: Nynäsvägen söderifrån - tag av mot Globen, sväng höger i rondellen mot Kärrtorp. Nynäsvägen norrifrån - tag av mot Globen, sväng vänster i rondellen mot Kärrtorp.

Aleris Dalengeriatrikens Minnesmottagning är en del av Aleris och Aleris Närsjukvård. Vi är en specialistmottagning som utreder kognitiv störning av olika slag, sviktande minne, och i förekommande fall, insätter behandling och rekomenderar åtgärder.
Genom olika undersökningar tar vi reda på orsaken till symtomen, ställer diagnos och ger rätt behandling och stöd. Undersökningarna utförs av vårt erfarna team bestående av läkare, sjuksköterska, neuropsykolog och arbetsterapeut. Vi gör även hembesök.Vårt upptagningsområde är boende på Södermalm, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck eller Farsta. Om du som patient önskar utredas hos oss men ej är boende i dessa områden ska det tydligt framgå i remissen från din läkare att du vill komma just till oss. För att komma till minnesmottagningen krävs remiss från läkare på din vårdcentral eller annan vårdgivare.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Geriatrisk specialistvård

Till toppen av sidan