2021-01-18 mellan 23:00-24:00 utför vår leverantör service som kan påverka 1177.se

2021-01-18 mellan 23:00-24:00 utför vår leverantör service som kan påverka 1177.se. Prova att återkomma till våra tjänster efter 15 minuter om du upplever störningar.

Aktuellt i Stockholms län

Alla över 18 år erbjuds nu påfyllnadsdosen

Innehållet gäller Stockholms län

4 januari: Idag öppnar Region Stockholm upp för påfyllnadsdos till alla som är över 18 år och som har tagit sin andra dos för 6 månader sedan.

-  När du får ett sms med erbjudande om en tredje dos kan du boka tid genom appen. Vi har mottagningar i Stockholms city och runt om i regionen för att göra det så enkelt som möjligt att ta den tredje dosen. Det enklaste är att boka en tid via appen Alltid öppet eller så kan du söka dig till någon av de vaccinatörer som erbjuder drop-in-tider, säger Magnus Thyberg, regionens vaccinationssamordnare.

Region Stockholm har planerat för att det ska finnas kapacitet för att erbjuda påfyllnadsdos för alla över 18 år som vaccinerats med sin andra dos för mer än sex månader sedan. Erbjudandet om att boka en tid kommer att skickas ut successivt till alla som står på tur.

Det finns flera sätt att få din vaccination:

  • Boka via appen Alltid öppet. Bokade du dos 2 genom appen får du ett påminnelse-SMS när du är i rätt åldersgrupp och det har gått rätt tid efter andra dosen. Läs mer här.
  • Boka via telefonbokningen, de kan även ge service på tio språk. Svenskspråkig bokning nås på tel 08-428 429 30. Fler nummer hittar du här.
  • Om du inte har möjlighet att boka tid kan du gå på drop-in, du hittar tid och plats här.
Till toppen av sidan