Vården i Skåne

Internet på Region Skånes sjukhusområden

Innehållet gäller Skåne

På Region Skånes sjukhus kan du som är patient eller besökare kostnadsfritt använda trådlöst internet på de flesta vårdavdelningar.

Så här kommer du igång

För att kunna koppla upp dig mot internet behöver din dator vara utrustad med ett trådlöst nätverkskort (Wi-Fi). Du kan även använda mobil och surfplattor. I listan över vilka trådlösa nätverk som finns i närheten ska nätverket ”Region Skane Publikt” synas.

Välj att ansluta till ”Region Skane Publikt”. Om nätverket ”Region Skane Publikt” inte syns trots att du uppdaterar listan över nätverk, är det inte tillgängligt. Det kan bero på att det saknas täckning där du befinner dig eller att ett tekniskt fel har inträffat.

Logga in

  • Starta datorns webbläsare, till exempel Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
  • En inloggningssida visas. Godkänn Region Skånes användarvillkor och klicka på ok.

Säkerhet och ansvar

När du använder sjukhusets internet är det viktigt att följa vårdpersonalens anvisningar. Det är för din egen säkerhet, för att medicinteknisk utrustning inte ska påverkas eller för att det ska uppstå andra störningar.

Du får själv sköta och ansvara för hur du hanterar internetuppkopplingen och din egen utrustning. Vårdpersonalen har inte möjlighet att hjälpa dig att använda tjänsten.

Felanmälan och support

Behöver du support eller göra en felanmälan?

Supportnummer: 0900-205 25 50

Pris: 19,90 kr/minut (inklusive moms)

Till toppen av sidan