VÅRDEN I SKÅNE

Internet på Region Skånes sjukhusområden

Innehållet gäller Skåne

På Region Skånes sjukhus kan du som är patient eller besökare kostnadsfritt använda trådlöst internet på de flesta vårdavdelningar.

Så här kommer du igång

För att kunna koppla upp dig mot internet behöver din dator vara utrustad med ett trådlöst nätverkskort (Wi-Fi). Du kan även använda mobil och surfplattor. I listan över vilka trådlösa nätverk som finns i närheten ska nätverket ”Region Skane Publikt” synas.

Välj att ansluta till ”Region Skane Publikt”. Om nätet ”Region Skane Publikt”, trots uppdatering av nätverkslistan, inte visas är nätet inte tillgängligt. Det kan bero på att det saknas täckning där du befinner dig eller att ett tekniskt fel har inträffat.

Logga in

  • Starta datorns webbläsare (till exempel Internet Explorer, Firefox eller Safari).
  • En sida för inloggning visas. Godkänn Region Skånes användarvillkor och klicka ok.

 

Säkerhet och ansvar

När du använder sjukhusets internet är det viktigt att följa vårdpersonalens anvisningar, för din egen säkerhet men också för att medicinteknisk utrustning inte ska påverkas eller att andra störningar uppstå.

Hanteringen av internetuppkopplingen och din egen utrustning måste skötas och tillhandahållas av dig själv. Vårdpersonalen har inte möjlighet att hjälpa dig med support för att tjänsten skall kunna användas.

Felanmälan och support

Behöver du support eller göra en felanmälan?

Supportnummer: 0900-205 25 50

Pris: 19,90 kr/minut (inkl.moms)

Till toppen av sidan