Kista BUMM ADHD

Isafjordsgatan 30C, KISTA

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

08-650 16 16

Telefontider

  • Mån09:00 - 16:00
  • Tis-Fre08:00 - 16:00

Öppettider:

  • Mån-Fre08:00 - 17:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Isafjordsgatan 30C, KISTA
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Isafjordsgatan 30C, 164 40 KISTA
Webbplats:
http://www.kistabumm.se

Vi erbjuder dig kvalificerade och motiverande utredningar och behandlingar inom olika områden som till exempel mag- tarm och urinvägar, utveckling- och tillväxtstörningar, oklara infektioner och hudutslag-, samt astma och allergier. Vi utreder, behandlar och följer även upp ADHD samt barnfetma som en viktig del av vårt uppdrag. Vi kan dagligen erbjuda akuta tider. Alla är välkomna att höra av sig till oss oavsett geografisk tillhörighet.

Välkommen till Kista BUMMKista BUMM är en nyöppnad privat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting. All vård är avgiftsfri. Vi har inget remisskrav, förutom till ADHD utredningar.
Till oss är du som är 0 till 17 år välkommen, oavsett om du har en remiss eller söker på egen hand. På mottagningen samarbetar erfarna barnläkare, barnsjuksköterskor, undersköterskor och barnpsykolog med stort engagemang. Vi har även möjlighet att konsultera kollegor inom olika specialiteter för att kunna ge just dig ett så professionellt bemötande som möjligt.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, ADHD