Capio Qvinnohälsan Ystad

Missunnavägen 7, Ystad

Telefonnummer:

0411-31 11 95

Telefontider:

 • Mån-Fre08:00 - 17:00

Öppettider:

 • Mån-Fre08:00 - 17:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Missunnavägen 7, Ystad
Län, kommun:
Skåne län, Ystad
Postadress:
Novakliniken, Barnmorskemottagning Ystad, Missunnavägen 7, 271 52 Ystad
Webbplats:
http://www.novakliniken.se
 • Som blivande förälder listar du dig hos oss. Vi hjälper dig med frågor och undersökningar kring graviditeten, förlossningen och den första tiden efter förlossningen. Du kan också komma till oss för utbildningar och föräldraträffar. Alla besök är frivilliga och kostnadsfria.

  Graviditet

  Graviditetskalender

 • Om du ska göra ett gynekologiskt cellprov är du välkommen till oss. Undersökningen tar bara några minuter och är det bästa sättet för att upptäcka tidiga tecken på livmoderhalscancer.

  Gynekologisk cellprovtagning

  Cellförändringar i livmoderhalsen

 • Hos oss får du hjälp och råd med vilket preventivmedel som passar dig. Du kan också få hjälp med graviditetsplanering, råd och stöd vid oönskad graviditet och hjälp med andra frågor kring sex och samlevnad.

  Preventivmedel – skydd mot graviditet

 • Du kan vända dig till oss om du har frågor kring din sexualitet och sexuella hälsa. Vi hjälper både män och kvinnor med tester för klamydia och andra sexuellt överförbara sjukdomar.

  Ingen fråga är för stor eller för liten.

  Sexuell hälsa

  Könssjukdomar – sexuellt överförda infektioner

Trygghet under hela livet: Är du gravid får du välja din egen barnmorska, som tillsammans med dig och din partner gör upp en individuell plan för just er graviditet utifrån önskemål och behov.


Vi följer Region Skånes rekommendationer för basprogram.


Ni har också möjlighet att delta i grupper gällande förberedelser inför förlossning samt föräldraskap. Vi har egna sjukgymnaster och samtalsterapeuter samt gynekolog.


Behöver du recept eller preventivmedel hjälper vi dig att hitta ett preventivmedel som passar just dig och din livssituation. Vi ombesörjer även gynekologisk cellprovskontroll.

Driftsform

Driftsform: Privat